Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Girişimcilik Banabi Eskişehir ve Bursa'ya girdi - Girişimcilik Haberleri

        Yemeksepeti’nin online market ürünleri siparişi hizmeti Banabi, Eskişehir ve Bursa’da hizmet vermeye başladı.

        Şirketten yapılan açıklamada, ilk olarak Nisan 2019’da İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Banabi, sırasıyla İzmir, Ankara ve Antalya’da hizmete girmişti.

        Banabi ile yıl sonuna kadar Anadolu kentlerinde de hızla yaygınlaşmayı hedeflediklerini belirten Yemeksepeti İş Geliştirme Direktörü Mert Baki, "Banabi ile sadece üç büyük ilde büyüme hedeflemiyor, aksine hızlı bir şekilde Anadolu kentlerine de yayılmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra geçtiğimiz ay Antalya’da, Ağustos itibarıyla da Eskişehir ve Bursa’da hizmet vermeye başladık. Faaliyette olduğumuz kentlerde hizmet verdiğimiz bölgeleri yaygınlaştırırken aynı zamanda yıl sonuna kadar Trabzon, Denizli ve Isparta’da hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

        2 BİNDEN FAZLA ÜRÜNÜ SATIŞA SUNACAK

        Market ürünlerini yaklaşık 10-15 dakika içerisinde kullanıcılarına ulaştırma taahhüdünde bulunanBanabi, Eskişehir ve Bursa'daki kullanıcılarına dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2binden fazla market ürününü online sipariş etmeseçeneğini sunacağını açıkladı.

        Öte yandan, şirketin kullanıcılarına kapıda ödemeseçeneği sunmaya başladığı da verilen bilgiler arasında. Bu kapsamda,sadece alışveriş öncesinde değil, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödemeseçeneği de sunulmuş oluyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa