Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde vatandaşlar, okudukları bir kitabı getirerek zumba ve pilates çalışmalarına ücretsiz katılabilecek.

        Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ‘Kitabını Getir, Zumbaya Katıl’ sloganıyla hayata geçirdiği yeni projesi, 1 Ekim 2018’de başlayacak. Eğitimler, konusunda uzman üç eğitmen tarafından, diyetisyen eşliğinde verilecek. Getirilen kitaplar ise kırsal mahalle okullarına hediye edilecek.

        Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün uzun zamandır obeziteyle mücadele kapsamında sürdürdüğü zumba eğitimleri 1 Ekim’de tekrar başlıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü yeni bir kampanya başlatarak, tercihen dünya klasiklerinden olan bir kitabı getiren her vatandaşa ücretsiz zumba ve pilates eğitimlerine katılma imkanı sunuyor. Konusunda uzman beden eğitimi, zumba ve pilates eğitmenlerinin yanı sıra belediye diyetisyeni Yusuf Kenan Özkaraman eşliğinde yapılacak çalışmalar, hafta içi her gün sabah saatlerinde, haftanın 3 günü de akşam saatlerinde gerçekleşecek. Toplanan kitaplar ise kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrencilerin faydalanabilmesi maksadıyla okullara gönderilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa