Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Bahçeli'den ekmeğe zam tepkisi

        MHP Lideri Devlet Bahçeli, ekmeğe gelen yüzde 15’lik zammın ardından “Askıda ekmek projesi” başlattığını açıkladı. Bahçeli, ekmek fiyatlarındaki artışı nasıl değerlendirdiğini sorun gazetecilere şu yanıtı verdi:

        “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Ankara’da özellikle de Çankaya’dan başlamak üzere ‘Askıda ekmek projesi’ni başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli. Eğer iki ekmek alacaksa üç ekmek parası ödemeli. Bir ekmeğin askıya alınmasını fırıncı ile paylaşmalı. Fakir fukara kardeşlerim, durumu yerinde olmayan insanlarımız fırına veya ekmek satılan yerlere gittiğinde ‘Bana askıdan bir ekmek verebilir misin?’ diyebilmeli. Böylelikle kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri harekete geçirilebilmeli. Unutmayalım ki, inancımız ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ esasına dayanmaktadır.”

        REKLAM

        Gazetecilerin, “Talimat verdiniz mi” sorusunu da MHP Lideri, “Gerekli talimatları veriyoruz. Çalışmaları ve girişimleri başlatıyoruz” diye yanıtladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa