Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Bağcılar'da 320 öğrenciye bisiklet | Son dakika haberleri
        • 6

          Törene katılan Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun da "Öğrenciler için teşvik edici unsurlardan biri Bağcılar Belediyemizin geleneksel hale getirmiş olduğu bisiklet ödülleridir. Bugün burada 320 çocuk ve gencimiz hayallerine kavuşacaklar. Bir yıllık emeklerinin karşılığını alacaklar. Ben burada sadece bisiklet ödülünü kazanmış olan öğrencilerimizi değil, bu yarışın içinde en başından bugüne kadar olan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımızın şahsında Bağcılar Belediyemizi tebrik ediyorum. Yerel ve genel idare olarak daha yaşanılabilir, huzurlu ve herkesin yaşamaktan keyif aldığı bir Bağcılar için mücadele ederek çalışmamızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

        • 7

          Ödülü kazanan öğrencilerden Fatma Zehra Afşin (12), "Bisikleti kazandığım için çok mutluyum. Gerçekten bu ödülü hak ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca Abdullah Özdemir'e teşekkür ediyorum. Artık bisiklet parklarına gidip bisikletimi sürebileceğim ve arkadaşlarımla eğleneceğim" dedi.

        • 8

          Bir başka öğrenci Yusuf Akyüz ise (14), "Uzun süredir bunu bekliyordum. Çalışmamın karşılığını bu şekilde almak beni çok mutlu etti. Okula gidip gelmek için bisiklet avantaj sağlayacak. Ben bunun için kullanacağım. Belediyemize de çok teşekkür ediyorum. Güzel bir proje olmuş" diye konuştu.

        • 9
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa