Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel "Babama gidiyorum" diyerek evden çıkan Selin'den 41 gündür haber yok | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar'ın (46) evinde kalan Selin Öztürk, 10 Nisan'da 'Babama gidiyorum. Duş alıp geleceğim' diyerek evden çıktı.

        Eve dönmeyen kızına ulaşamayan anne Karalar, polise kayıp ihbarında bulundu.

        "DAMADIM CEZAEVİNDE"

        Karalar, 41 gündür haber alamadıkları kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Damadı cezaevinde olduğu için evli olan kızının bazen kendisinde bazen de eski eşinde kaldığını belirten Karalar, "Babasına duş almaya gideceğini ve geri döneceğini söyledi. Evden ayrılıp, geri dönmeyince merak ettim, ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. O günden beri telefonu kapalı" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        BABA VE AĞABEYİNDEN ŞÜPHELENİYOR

        Kaybolan kızıyla ilgili babası ve ağabeyinden şüphelendiğini söyleyen Karalar, "Babası da ağabeyi de kızımı arayıp, sormazlar ama kaybolduğu günün ertesi günü mesaj atarak Selin'in bende olup olmadığını sordular. Bu durumdan şüphelendim ve 3 gün sonra kayıp başvurusu yaptım" dedi.

        "NE YEMEK YİYEBİLİYORUM NE DE UYKU UYUYABİLİYORUM"

        Kızının hayatından endişe ettiğini dile getiren Karalar, "Kızıma dönmesi için çağrıda bulunmak isterdim ama yaşadığından emin olamıyorum. Telefonunu kapatacak bir çocuk değil. O yüzden ne kadar çağrı yapsam da boş. Kızımdan umudumu kestim. Zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Çocuğumun ölüsünü bile bulsam en azından bir mezarını yapayım. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa