Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eşber OKAYER / (KUŞADASI),(Aydın),(DHA) - AYDIN'ın Kuşadası ilçesine seyir halindeyken otomobilinin lastiği patlayan tatilci Semiha Kılıçarslan'ın yardımına zabıta ekipleri yetişti. Patlayan lastiği değiştiren ekipler İzmitli tatilcinin yoluna sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağladı.

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Semiha Kılıçarslan, tatil için Ege Bölgesi'nin turizm başkenti Kuşadası'nı tercih etti. İzmit'ten otomobiliyle yola çıkan Kılıçarslan, yaklaşık 7 saatlik yolculuktan sonra dün Kuşadası'na vardı. Kılıçarslan'ın kullandığı aracın lastiği Atatürk Bulvarı üzerindeyken patladı. Çevredekilerden yardım isteyen tatilcinin imdadına Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koştu. Patlayan lastiği değiştiren zabıta memurları İzmitli tatilcinin yoluna sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağladı.

        'MUTLULUK DUYDUM'

        Zabıta memurlarının kendisine yardım etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Kılıçarslan, "Tatil için Kocaeli'den Kuşadası'na geldim. Otomobilimle seyir halindeyken sahil yolunda lastiğim patladı. Kimseyi tanımadığım için ne yapacağımı şaşırdım. Bir anda zabıta ekipleri yanımda belirdi ve patlayan lastiğimi değiştirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        DHA-Genel Türkiye-Aydın / Kuşadası Eşber OKAYER

        2020-07-16 11:57:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa