Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu, partisine ait afişleri topladıkları iddiasıyla CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yılmaz ile gençlik kollarından 3 kişi hakkında şikayetçi olduklarını bildirdi.

        Kutlu yazılı açıklamasında, dün Yeni Sanayi Kavşağı'nda Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Savaş'ın afişlerinin, kar maskesi takan kişilerce söküldüğünü belirtti.

        Durumu polise bildirilmeleri üzerine şüphelilerin Beşeylül Kavşağı'nda afişlerle birlikte yakalandığını aktaran Kutlu, aralarında CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz'ın da yer aldığı 4 kişinin ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğünü ifade etti.

        Şikayetçi olduklarını kaydeden Kutlu, "Bu neyin tahammülsüzlüğü? Şuursuzca ve fütursuzca yapılan bu hareketi kınıyoruz. Gecenin 3'ünde yüzünüzü kapatmış arabalarla bunu niye söküyorsunuz? Bu neyin korkusu? Ne gerek var? Biz emeğe karşı saygısı olmayan herkesten şikayetçiyiz." ifadelerini kullandı.

        CHP'li Yılmaz ve 3 kişinin, ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa