Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
  • 1

    Bir isim; kişinin kimliğini, kişiliğini ve hatta kaderini etkileyebileceğine inanılan güçlü bir sembol olarak kabul edilir. İsimler, taşıdığı anlamlar ve geçmişiyle birlikte, toplumda ve kişinin yaşamında önemli bir rol oynar. Bu yüzden bir ismin anlamının anlaşılması, o ismin kişi üzerindeki etkisini anlamak için önemlidir.

    Bu anlamda isimlerin anlamı ile nümeroloji arasında bir ilişki olabilir. Nümeroloji, isimlerin veya doğum tarihlerinin numerik değerlerine dayalı olarak sembolik anlamlar atayan bir inanç ve uygulama sistemidir. Her harfe veya rakama belirli bir sayısal değer atanır ve bu değerlerin toplanması veya işlenmesi yoluyla kişinin karakterini, kaderini veya geleceğini yorumlama çabasıdır.

    Örneğin, isimlerin harfleri bazı nümeroloji sistemlerinde belirli sayısal değerlere sahiptir. Bir kişinin adının harflerinin numerik değerleri toplanarak bir isim numarası elde edilir ve bu numara o kişinin karakteri veya kaderi hakkında bazı bilgiler sağlayabilir. Peki, Asel ne demek? Asel Kuran'da geçiyor mu?

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ