Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin Valisi Cengiz Ünsal, TÜBİTAK araştırma projeleri final yarışmaları ile Özel Sporcular Masa Tenisi Genç Kızlar down kategorisinde derece elde eden öğrencileri tebrik etti.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ankara'da 29 Mayıs'ta düzenlenen TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri ve 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması'nda Borçka Güreşen Şehit Resul Kakşi Ortaokulu öğrencileri İrem Fena, Umut Atabay ve Hazal Aygün, öğretmenleri Melek Kılıç danışmanlığında dil ve edebiyat alanında gerçekleştirdikleri "Öğrenmenin Web Dili" projeleri ile TÜBİTAK 2204-B Türkiye üçüncülüğü, Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi öğrencileri Arda Can, Osman Berke Koç, öğretmenleri Süleyman Sungur danışmanlığında yazılım alanında gerçekleştirdikleri "Locked-In Sendromlu Hastalar için Alternatif İletişim Programı" projeleri ile TÜBİTAK 2204-A Türkiye dördüncülüğü kazandı.

        Kayseri'de 27-28 Mayıs'ta düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi Genç Kızlar down kategorisi Türkiye finallerinde yarışarak Artvin'i temsil eden Artvin Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi Ceren Anar da Türkiye üçüncüsü oldu.

        Vali Ünsal, ödül alan tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa