Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler AÖF Bürosu çalışma saatleri 2019: AÖF Büroları saat kaçta açılır, kaçta kapanır? - Merak Edilenler Haberleri

        Açıköğretim Fakültesi ya da kısa adı ile AÖF, uzaktan eğitim metodu ile eğitim veren Anadolu Üniversitesinin bir fakültesidir. 1 milyondan fazla öğrenci açıköğretim fakültesinde eğitim görmektedir.

        Ders kitaplarının dağıtımı, askerlik tecil işlemleri, öğrenci belgesi işlemleri, transkript, öğrenci kimlik kartı, kayıt silme, kayıt yenileme, ders seçimi, adres değişikliği gibi çok sayıda işlem AÖF Bürolarında gerçekleştirilir.

        AÖF BÜROSU ÇALIŞMA SAATLERİ 2019

        AÖF Bürosu hafta içi mesaiye sabah 08:30’da başlamaktadır. Öğle tatiline 12:00’da giren AÖF Bürosu 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. AÖF Büroları hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

        REKLAM

        AÖF Büroları ayrıca, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramların süresi boyunca, Arefe gününde ve ayrıca 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 1 Ocak ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde hizmet vermemektedir.

        AÖF BÜROSU İLETİŞİM BİLGİLERİ 2019

        AÖF Çağrı Merkezi telefon numarası: 444 10 26

        Açıköğretim Etkileşim Merkezinin Çağrı Merkezi telefon numarası: 0 850 200 46 10

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa