Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’yi bu sezon hentbolun zirvesi Avrupa Hentbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Muratpaşa Belediyespor’un ön eleme maçları için Hırvatistan’a hareket etti.

        Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig şampiyonu ve Süper Kupa sahibi Muratpaşa Belediyespor, hafta sonu Avrupa Hentbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme maçları için sahaya çıkacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; ön elemede 2’nci grupta yer alan Paşa’nın Melekleri’ni Hırvatistan’a uğurladı. Hırvatistan’ın Koprivnica kentinde oynanacak grup maçları için Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımını uğurlayan Başkan Uysal; “Hentbol takımımızın; ülkemizi, Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa