Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Antalya Haberleri

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, (DHA)TÜRK yönetmen Sevgi Hirschhauser, Almanya'nın ünlü rap müzik grubu Veggie Crew'un klip çekimleri için yönetmen koltuğuna oturdu. Hirschhauser, klip konusunu hayvan sömürüsüne ve ticaretine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla özenle seçtiğini söyledi.

Antalya'da doğup büyüyen, ardından Almanya'ya yerleşerek film sektörüne giren Türk yönetmen Sevgi Hirschhauser, farkındalık projeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Almanya'nın ünlü rap müzik grubu Veggie Crew'in son video klibinin çekimlerini siyahbeyaz gerçekleştiren Hirschhauser, hayvan ticaretine ve sömürüsüne farkındalık yaratmaya çalıştı.

`FARKINDALIK YARATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM´

Video klibin Youtube başta olmak üzere farklı dijital platformlarda yayınlanmasının ardından yoğun ilgi gördüğünü anlatan Hirschhauser, "Hayvan ticaretini insanlığın kanayan bir yarası olarak görüyorum. İstismarlara karşı toplumdaki her bireyin kendi çapında harekete geçmesi gerektiğine inanıyorum. Ben de kliplerimde farkındalık yaratmak için çalışıyorum" dedi.DHA-Genel Türkiye-Antalya İbrahim LALELİ

2020-09-26 11:26:28

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri