Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Belçika'nın Liege Herstal bölgesinde yaşayan Giresunlu Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur korkunç bir cinayete kurban gitti.

İHA'nın haberine göre, 2008 yılında Ural Aydın ile evlenerek Belçika'ya yerleşen Emine Yağmur 2013 yılında eşinden boşandı. Babasını da kaybeden Emine Yağmur Türkiye'de yalnız kalan annesini Fatma Yağmur'u da yanına alarak Belçika'da yaşamaya başladı. 2 yıl önce Beytullah A ile tanışan Emine Yağmur daha sonra evlilik kararı aldı.

"TÜRKİYE'YE GELİP DİNİ NİKAHI KIYDILAR"

Evlilik kararından sonra çift bir süre sonra Türkiye'ye gelerek Beytullah A.'nın memleketi Konya'da dini nikahı ile dünya evine girdi. Yapılan nikahın ardından Belçika'ya tekrar dönen Emine Yağmur kısa süre sonra dini nikahlı eşinden hamile kaldığını öğrendi. Hamilelikten sonra çiftin arasında şiddetli geçimsizlikte başladı. Bir süre sonra şiddete dayanamayan Emine Yağmur durumu ilk önce annesine daha sonrada akrabalarına haber verdi. Çift bir süre sonra ayrı yaşamaya başladı fakat Beytullah A., Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur'u tehdit etmeye başladı. Emine Yağmur Beytullah A. ile dini nikahlı evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kızını görme bahanesi ile anne kızın evine giden Beytullah A. iddiaya göre şiddetine devam etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ