Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle Belediyesince, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılan gençlere üniversite tercihlerini yaparken danışmanlık hizmeti sağlanacak.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, danışmanlık hizmeti, öğrencileri yükseköğretim sınavlarına hazırlayan Destek Eğitim Merkezlerinde verilecek.

        YKS tercihlerini yapacak Yenimahalleli öğrenciler 31 Temmuz-2 Ağustos arasında Cumhuriyet Akademisi, 29-30 Temmuz'da Karşıyaka Destek Eğitim Merkezi, bugün ve yarın ise Ragıp Tüzün Eğitim Destek Eğitim Merkezinde üniversite tercihlerine ilişkin danışmanlık alabilecekler.

        Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

        "İlçemizin 8 ayrı noktasında konumlandırdığımız Destek Eğitim Merkezlerinde, çocuklarımız LGS ve YKS sınavlarına ücretsiz şekilde hazırlanıyor. Sınav sonrasında yaşanan zorlu tercih döneminde de öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Yenimahalle'de eğitim kalitesinin artması ve gençlerimizin donanımlı bireyler olarak yetişmesi adına eğitime önem veriyor ve her zaman eğitimi ön sırada tutuyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa