Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak havalar dolayısıyla ücretsiz soğuk limonata ikramına başlandığını bildirdi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ABB iştiraki PORTAŞ tarafından üretilen organik limonataların ikramına, Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Avusturya-Türkiye maçı öncesinde Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda başlandı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, kentin merkezi bölgeleriyle nüfus yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda ücretsiz limonata ikramında bulunacaklarını bildirdi.

        İkramların yaz boyunca devam edeceğini belirten Yanmaz, "Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımızca 'ABB'den Serin Bir Mola Ev Yapımı Ücretsiz Limonata' sloganıyla sosyal belediyecilik kapsamında başkentimizin merkezi bölgelerinde yaz sonuna kadar ücretsiz limonata ikramlarında bulunacağız. Burada vatandaşlarımızın ferahlaması amacıyla sıcak havalara karşı tedbir almayı hedefliyoruz. Daha öncesinde Kızılay, Ulus ve milli maçta limonata ikramlarında bulunduk." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa