Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Sincan İlçe Sağlık Müdürlüğünce, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla sağlıklı yaşama dikkati çekmek için etkinlik düzenlendi.

        Sincan Park'ta düzenlenen etkinlikte, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Dairesi Başkanı Mustafa Kemal Başarlı, Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve çok sayıda kişi bisiklet sürdü.

        Sincan İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Celal Almaz, yaptığı açıklamada, amaçlarının gençleri bilgisayar başta olmak üzere bağımlılık yapan teknolojik aletlerden uzat tutmak olduğunu söyledi.

        Etkinlikle, bisiklet kullanımını ve hareketli yaşamayı teşvik ettiklerini dile getiren Almaz, motorlu taşıtların çevreye verdiği zararlar için de farkındalık yarattıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa