Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yenerek organizasyon tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi.

Haberi Görüntüle

Filenin Sultanları'nın zaferi sonrası Paris'te müthiş anlar yaşandı. O anlara Türkiye Voleybol Federasyonu Mehmet Akif Üstündağ'da eşlik etti.

"EVLATLARIM KONUŞSUN, ONLARLA GURUR DUYUYORUM"

TVF Başkanı Akif Üstündağ mücadele sonrasında "Çok şey var söyleyecek. Bir yarı final oynayalım sonra konuşalım. Her şeyi bilenler sabretsinler, beklesinler. Bu çocuklar Türkiye için oynuyor. Tarihimizin en büyük başarı noktasına geldik. Madalya şansımız var. Bu işin sonu inşallah final olacak. Bu takım, bu ülkeye hak ettiği başarıyı inşallah getirecek. Oyuncularıma ve taraftarlarımla gurur duyuyorum. Büyük iş başardılar, Türkiye tarihinin en başarılı noktasına geldi. Evlatlarım konuşsun, onlarla gurur duyuyorum. İyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Haberi Görüntüle
GİZEM ÖRGE: BİR OMZUM DAHA VAR' DEDİM VE...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı liberosu Gizem Örge ise, "Çok duygusalız, söyleyecek bir şey yok. Herkes yüreğini koydu. Bu maçı kazanmayı hak ettik. Madalya için kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Omzumu sahada bıraktım sandım ama 'Bir omuzum daha var, devam ederim' diyerek oynadım." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ