Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımda rekabetin üst düzey olduğunu, şu anda son zamanlarda en keyif aldığı kamp ortamının bulunduğunu söyledi.

Burada kendisine yöneltilen soruların da yanıtlayan Avcı, yaptıkları transferlerle takımdaki rekabet ortamının arttığını belirterek, "Örneğin bugün Eren’in performansından memnunuz ama Barisic'in gelmesi ile beraber rekabet daha iyi hale geldi, yani vites yükseliyor. Cihan Çanak’ın olması her tarafta alternatif, hızlı, şiddetli olması diğerlerini rekabette tutuyor. Son zamanlarda en keyif aldığım kamp ortamı şu anda." dedi.

Avcı, çok iyi çalışma ortamı yakaladıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Hava şartlarının bize olumsuz tarafı yok. Sadece saatleri değiştirdik. Çalışmalarımızda en ufak bir değiştirme, aksaklık yok. Zaten hazırlıklarının üçüncü haftasındayız. Trabzon 1 hafta, burada üçüncü haftadayız, dördüncü hafta da müsabaka haftası oluyor zaten. Onun için şu ana kadar planların hepsini hem savunmayı hem hücumu ayrı ayrı uyguluyoruz. Şu anda benim için çok keyifli bir kamp dönemi. Enerjisi iyi bir grup. Teknik ekip de öyle. Borna (Barisic) geldi, Orsic eski takım arkadaşı, Edin orada aynı hemşerisi öteki tarafta, hepsi bir arada oturuyor. Ozan geldi Eren’le milli takımda beraber. Herkesin daha öncesinden birbiriyle bağlantısı var. Altyapıdan gelen çocuklar zaten sene içerisinde bizimle temas halindeler ve gelip gidiyorlar, bir sıkıntı yok."

"REKABET GÜZELDİR"
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ