Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fatih Terim... Galatasaray'a transfer olduğu 1974 yılından bu yana Türk futbolunun en ikonik isimlerinden biri haline gelen, hem futbolculuk hem de teknik direktörlük kariyerinde sayısız şampiyonluklar kazanan Fatih Terim, son dönemde teknik direktörlük kariyerinde yaşadığı büyük düşüşle dikkat çekiyor...

Tıpkı futbolculuk döneminde olduğu gibi teknik direktörlük kariyerinde de uzun süre A Milli Takım ve Galatasaray'a hizmet eden Terim, son yıllarda ise futbol dışı olaylarıyla gündem oldu.

'Prim' skandalının patlak verdiği EURO 2016'da A Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapan Terim, Kebapçı Selahattin'le yaşadığı kavga ve oluşturduğu 'Fatih Terim fonu' ile ünlü futbolcuları dolandırmakla suçlanan bankacı Seçil Erzan olayıyla ise gündemi uzun süre meşgul etti.

Son olarak 2023'ün aralık ayında sürpriz bir kararla Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başına geçen 71 yaşındaki Terim, Komşu'da da umduğunu bulamadı. 2. sırada aldığı Yeşil Yoncalar'ı play-off'ta 4. sıraya kadar düşüren Terim, Türk futbol tarihinin en büyük başarısının elde edildiği '17 Mayıs 2000 UEFA Kupası zaferinin' 24. yıl dönümü olan 17 Mayıs 2024'te Panathinaikos'tan gönderildi. İtalya'da kupasız geçen Fiorentina ve Milan dönemlerinin ardından Yunanistan'da da hayal kırıklığı yaşayan Fatih Terim'in kariyerinden öne çıkanlar şu şekilde:

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ