Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanya'da şok görüntüler! Ahmet Ağaoğlu, rakip çalışanları dövmeye çalıştı! - Trabzonspor Haberleri
        • 1

          Süper Lig'in 28. haftasında oynanan ve 2-2 sona eren Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşması sonrası arbede yaşandı.

        • 2

          Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Bakasetas'ın uzatma dakikalarında beraberliği getiren golünün ardından iki kulüp yöneticileri arasında sözlü tartışma çıktı. Protokol tribününde başlayan sözlü tartışma saha içine taşındı.

        • 3

          Bu sırada Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı. Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı. Görüntüler herkesi şoke etti.

        • 4

          Bazı kulüp yöneticilerinin de dahil olmasıyla arbedeye dönüşen olaylar, araya girenler tarafından yatıştırıldı. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından taraflar sahadan ayrılıp, soyunma odasına gitti.

        • 5

          Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV'ye şunları söyledi: "Futbolun her kademesinde bulundum. Hayatımda böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum. Ahmet Ağaoğlu en büyük abime Ahmet Çavuşoğlu'na küfür etti. Hatta bana da vurmaya kalktı."

        • 6

          "Ahmet Ağaoğlu, ağabeyime ana avrat küfür etti. Küfür etmeyin, o benim abim dedim. Ahmet Ağaoğlu sonra bana küfür etmeye başladı, vurmaya kalktı."

        • 7

          "Ağabeyime küfrü duyunca, Ahmet Ağaoğlu'na 'Küfretmeyin, büyük ağabeyim' dedim. Dinlemedi, bana küfretti, vurmaya kalktı. Küfrediyor, küfretme diyorum ben, ayıp oluyor diyorum hep."

        • 8

          "Ahmet Ağaoğlu rahmetli anama küfretti. Ben şikayetçi oldum. Saymadık küfür bırakmadı."

        • 9

          "Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin hoca, bizim yöneticimize küfretti, bunu herkes gördü."

        • 10

          "Güvenlik güçleri vardı, askerler oradaydı. Ahmet Ağaoğlu'nun benim genel müdürüme tekme tokat salladığını gördüm. Ben aşağı inip de orada müdahil olmam, bazı şeylere meydan vermenin gereği yok. Biz sukunetimizi koruduk."

        • 11

          AHMET AĞAOĞLU NELER SÖYLEDİ?

          Karşılaşmanın ardından Beyaz TV'ye telefonla bağlanan Ağaoğlu, müsabaka sonunda tartışma yaşadığı Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kendisinin alkollü olduğunu iddia ettiğini belirterek, "Şimdi uçağı bekletiyoruz, İlçe Jandarma Karakolundan ekip talep ettik, alkol muayenesine gireceğiz. Anasından doğduğundan beri ağzına alkol koymayan birinin kanında ya da nefesinde kaç promil alkol çıkacağını önce bir tespit edelim." dedi.

        • 12

          Ahmet Ağaoğlu, maçta iki kulübün yöneticileri arasında 30 metrelik mesafenin olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

        • 13

          "Bizim bulunduğumuz tarafa ağza alınmayacak küfürler ederek gelen kardeşi miymiş, ağabeyi miymiş bilmiyorum. Oradan bizim olduğumuz bölüme kadar gelip, ağza alınmayacak küfürler etmesini gerektiren ne vardı? Bunlar sorulacak sorular. Sanki kimse bize küfür etmedi, sataşmadı, hakaret etmedi, bizi tahrik etmedi..."

        • 14

          "Sadece orada değil olaylar biraz yatıştıktan sonra saha içinden de bana küfür edildi. Özellikle bana. Neyin hesabını yapıyorlar onu anlamıyorum? Neyin savaşıdır, neyin kavgasıdır ve neyin gerginliğidir? Efendim maç boyunca bizim tribünden bağırtılar gelmiş. Siz hiç mi bağırmadınız? Bizim tribünden herhangi biri kalkıp, arkadan dolaşıp onların bulunduğu tribüne herhangi bir tahrikte bulunmadı."

        • 15

          "Bizim tribüne arkadan dolaşıp, 'ağabeyim' diye tabir ettiği insan bize küfür etti. Son saniyede zaten gol yemişsiniz bir de arkadan size ağza alınmayacak hakaretler edecek, tahrik edecek... Bunların bir hesabı var diye düşünüyorum."

        • 16

          Ahmet Ağaoğlu, kendilerine iftira atıldığını savunarak, "Dinden, Allah'tan, kitaptan söz ediyoruz hepimiz. Bu yaptığı her şeyden önce kul hakkına girer. 'Ağabeyim' dediği insanın bize arkadan ağza alınmayacak galiz küfürler etmesi kul hakkına girer. Kimse kimseye bu hakkı vermiyor. Yaptıktan sonra bunun karşılığını gördüğü zaman çıkıp televizyona Trabzonspor Kulübü Başkanı alkollüydü bilmem ne... Bir müsabaka esnasında reaksiyon kontrolünü daha beceremeyen insanlarla beraberdik bugün. Maçın sonunda da neyse, Allah hesabını soracak herkesten." diye konuştu.

        • 17

          "Telefonda bana gösteriyor, 'Ağabeyime küfrediyorsun' diyor, ağabeyim dediği de bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ben de 'Ağabeyin benim hayatta saygı duyduğum nadir insanlardan biridir, sen kimsin?' dedim."

        • 18

          Teknik direktörleri Hüseyin Çimşir'in Alanyasporlu yöneticiye küfür ettiğine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını aktaran Ağaoğlu, "Yalancının Allah cezasını versin mi? Hüseyin hoca kimseye ağzını açmadı. Bizi bir şeylerin içine çekmeye çalışıyorlar, başarılı da oldular." şeklinde görüş belirtti.

        • 19

          Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra sahaya inmesiyle ilgili, "Rahmetli anama bir küfür de oradan yedim. Onun için sahaya indim". değerlendirmesinde bulundu.

        • 20

          Ağaoğlu, şampiyonluk hedefleriyle ilgili olarak da "Bu takımın şampiyon olacağından kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.

        • 21

          ALANYASPOR GENEL MÜDÜRÜ AK: AĞAOĞLU'NA KÜFÜR ETMEYİ BIRAK, GÖZ GÖZE BİLE GELMEDİK

          Alanyaspor Kulübü Genel Müdürü Muhammed Ak, Süper Ligin 28. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşmasının ardından çıkan olaylara ilişkin, "(Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu) Sayın Başkan'a bırakın küfür etmeyi, kendisi ile göz göze bile gelmedik." dedi.

        • 22

          Ak, yaptığı yazılı açıklamada, Aytemiz Alanyaspor'un bulduğu beraberlik golünün ardından protokol tribününde sözlü tartışmayla başlayan ve sahada kısa süreli arbedeye dönüşen olayların tüm çıplaklığıyla kamuoyunun gözleri önünde yaşandığını ifade etti.

        • 23

          Olayların ardından kendisinin hedef alındığını ileri süren Ak, yapılan yorum ve paylaşımlardan sonra açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.

        • 24

          Maç öncesi VIP tribününde gördüğü Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu "Başkanım hoş geldiniz. Protokol tribününe geçmeyi arzu eder misiniz?" diye selamladığını aktaran Ak, karşılaşmanın ardından ise takımının futbolcularını bir an önce soyunma odasına alma gayreti içerisinde hareket ettiğini kaydetti.

        • 25

          Soyunma odasına tribünde gerginlik yaşandığına dair bilgi gelmesi üzerine olayın ne olduğuna bakmaya gittiğini belirten Ak, "Futbolcularımızı güven içinde röportaja çıkarabilmek adına ben de bölgeye intikal ettim. Trabzonsporlu yöneticilerin ve misafirlerin bulunduğu tribünde bir kişi, Alanyasporlu yöneticilerimize dönerek; 'Size küfrediyoruz. Arkanızı dönüp gidiyorsunuz' mealinde galiz ifadeler kullanınca, kendisini alkışlayarak 'Bravo' dedim. Sayın Başkan'a bırakın küfür etmeyi, kendisi ile göz göze bile gelmedik. Bu esnada yakınımda bulunan TFF gözlemcisi sayın hocamız da bu durumu teyit edecektir." ifadelerini kullandı.

        • 26

          Ellerindeki kamera kayıtlarında da bu durumun açıkça görüldüğünü belirten Ak, bu olayın devamında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kendisine doğru koşmakta olduğunu gördüğünü aktardı.

        • 27

          Ak, şunları ifade etti:

          "Değerli bir kulüp başkanı ile bu şekilde bir fiziksel temastan kaçınmak için azami gayreti gösterdim. Sonrasında yapılan 'Başakşehir hayranı', 'Linkedln profilinde Başakşehir'i beğendi' diye paylaşılan görsel ise pandemi sürecinde kulüplerin ve liglerin durumu ile ilgili olarak Anadolu Ajansının yaptığı, kulüp profesyonellerinin bilgi paylaşım haberinden ibarettir. Sonrasında yaşananlar tüm çıplaklığıyla kamuoyunun gözleri önündedir."

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa