Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu: Kulüpler Birliği bildirisi, bana söylenenin dışındaydı!" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da hafta sonunda yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalar yaptı. Burak Yılmaz'la ilgili konuşan Ağaoğlu, son günlerin tartışma konusu olan Kulüpler Birliği açıklamasıyla ilgili de ifadeler kullandı.

        "Burak Yılmaz veya maliyeti yüksek oyuncularla yolları ayırma durumunuz var mı?" sorusunu yanıtlayan Ağaoğlu, "Burak Yılmaz bizim kontratı devam eden oyuncumuz. Kontratı devam oyuncularımızla niye yollarımızı ayırayım? 'Git' mi diyeyim?" dedi.

        Kulüpler Birliği'nden yapılan ve Galatasaray dışındaki 17 kulübün imzasının bulunduğu açıklamayla ilgili de konuşan Ağaoğlu şunları söyledi:

        "Bize Kulüpler Birliği bildirisinin yayınlandığı saate kadar herhangi bir şey gelmedi. Bana söylenen şeklinin çok dışında bir bildiri olduğunu gördüm. Fikret Orman'la konuştum. Karışıklık olduğunu söyledi. Kulüpler Birliği bildirisinin metnini altında yer alan ifadeleri ağır buldum.Bildirideki üslup, Trabzonspor'un üslubu değildir. Eğer bizim görüşümüze değer verilseydi, farklı bir bildiri ortaya çıkardı ve bu kadar tartışma olmazdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa