Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 4N1K oyuncuları kimler? 4N1K İlk Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?
        • 1

          GÖZDE MUTLUER (YAPRAK AYVAZ)

          Etrafındaki kızlara pek benzemiyor. Topuklu ayakkabıyla yıldızı barışmayanlardan, converse'lerim olmadan asla kafasında. Annesi, yani onun deyimiyle ''anakraliçesi'' Oya'nın, babası Taner'in bu hayattaki ağır imtihanı... Okulda da rahat durmuyor. Kınama ve uzaklaştırma koleksiyonu var. Ali'nin yıllardır aşık olduğu ama açılamadığı kız. Etek, eyeliner ve pembe renk gibi ömründen ömür götüren bir yığın sözcüğe bugünlerde bir yenisini ekledi; sırık, yani Barış.

          GÖZDE MUTLUER KİMDİR?

          1991 yılında doğan Gözde Mutluer Marmara Üniversitesi’ne Sinema TV bölümünde okudu. 2008 yılından bu yana Biskrem, Ülker Çikolata, Avea, Algida, Rocca, Turkcell gibi pek çok önemli markanın reklamlarında oynadı. Dizi çalışmalarına 2009 yılında Show TV’de yayınlanan Melekler Korusun'la başladı. Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem ve Kördüğüm dizileriyle televizyondaki çalışmalarına devam etti. Beyaz perdede ise Mert Baykal’ın yönetmenliğini yaptığı Kardeşim Benim filmiyle ilk kez sinema seyircisiyle buluştu. 2017 yılında 4N1K’nın Yaprak’ı olarak izleyici karşısına çıktı. Yaprak karakteriyle seyircinin büyük ilgisini toplayan oyuncu, 4N1K’nın ikinci filmi ve dizisinde de başrolünü üstlendi. Gözde Mutluer aynı zamanda kadın portreleri ve manzaralar üzerine yaptığı illüstrasyonlarla resim çalışmaları da yapıyor. Sıla’nın albüm kapakları için çizimler yapan oyuncu, şarkıcının bir klibinin de yönetmenliğini üstlendi.

          Gözde Mutluer'in Oynadığı Diziler

          4N1K / Yaprak / 2018

          Kördüğüm / 2016

          Asla Vazgeçmem / Yağmur / 2015-16

          Bana Baba Dedi / 2015

          Aşkın Kanunu / 2014

          Not Defteri / 2014

          Bebek İşi / 2013

          Lale Devri / 2012

          Tövbeler Tövbesi / Songül / 2011

          Melekler Korusun / Işıl / 2009

          Gözde Mutluer'in Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Yaprak / 2018

          4N1K / Yaprak / 2017

          Kardeşim Benim / Ayşe / 2015

          Benimle Oynar Mısın? / Sıla /2013

          Dağ / Pelin / 2012

        • 2

          ATAKAN HOŞGÖREN (ALİ TEKELİOĞLU)

          Yaprak’ı, her durumda, şartlar ne olursa olsun, koruyan kollayan gamzeli kahraman. Çocukluktan beri hislerini Yaprak’a ne anlatabilmiş ne de Yaprak anlayabilmiş. Okulun basket takımının yıldız oyuncusu ve kaptanı. Barış burda da Ali’nin tadını fena kaçırıyor. Babası Tekin’le yıldızları asla barışmamış. Aralarında derin bir baba ve oğul çatışması var. Devasa bir gizemin ortasında yaşıyor yıllardır ve henüz bunun farkında değil. Okuduğun okulun rehber hocası, her belada kapısını çaldığı Ela Hoca, onun gerçek annesi ve Ali henüz bunu bilmiyor.

          ATAKAN HOŞGÖREN KİMDİR?

          1999 yılında İstanbul’da doğan Arnavut kökenli, 4 Kardeş’in en küçüğü olan Atakan HOŞGÖREN, Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir.

          Oyuncuk hayatına 7 yıl önce başlamıştır. Onun üzerinde reklam filminde oynan Atakan HOŞGÖREN, Yıldızlar Şahidim adındaki dizide de kısa bir süre rol almıştır. Tiyatro deneyimini bulunan Atakan HOŞGÖREN aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.

          Oyunculuk eğitimini, çeşitli oyuncu koçlarıyla çalışarak edinmiş, en son oyunculuk eğitimini “4N1K” ekibinin oyuncu koçu Celal Eldeniz’den almıştır.

          Menajerliğini Best Model Kordinatörü ve Menajer Emrah YILDIZ yapmaktadır.

          Kısa bir süre önce 4N1K – 2 filmdeki ALİ TEKELİOĞLU karakterini canlandırmıştır. 4N1K filminden sonra Fox TV ‘de yayınlanacak 4N1K dizisinde de rol alacaktır.

          Hobileri arasında Kitap, Sinema, Tiyatro, Basketbol, Müzik, Kısa Film ve Spor, Klasik Araba tutkusu bulunmaktadır.

          Atakan Hoşgören'in Oynadığı Diziler

          Yıldızlar Şahidim / 2017

          Atakan Hoşgören'in Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Ali / 2018

          Bu İçer

        • 3

          CİHAN ŞİMŞEK (SİNAN YORULMAZ)

          Aşk formülleri ondan sorulmakta; hayatın anlamını erkek dergilerindeki tüyolarda, ezber ettiği romantik komedilerde bulmuş. Gelgelelim sert kayaya, yani bildik aşk formüllerinin işlemediği bir kıza tosluyor, Yelda’ya. Hoşlandığı Yelda’nın, okulun ömür törpüsü Müdür’ün kızı olduğunu bilmiyor henüz. Anne ve babası yıllar önce boşanmış. Annesi Melike onun her şeyi… Bekar annesine, bir başka bekar, okulun Müdür’ü gönlünü kaptırmış. Onlar çocuklarından, çocukları onlardan saklar durur aşklarını, çarşı pazar karışmasın diye...

          CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR?

          Cihan Şimşek, 06 Ağustos 1992’de Almanya’nın Bad Säckingen şehrinde doğdu. İlk oyunculuk deneyimi 2009 yılında ekrana gelen ‘Bez Bebek’ dizisiyle oldu. 2012 yılında Disney Channel Türkiye’de yayınlanan ‘Zil Çalınca’ dizisinde ilk başrolünü oynadı. Birçok önemli markanın reklam filmlerinde de yer alan Cihan Şimşek, dizi kariyerine ‘Bir Yastıkta’, ‘Beni Böyle Sev’, ‘MedCezir’, ‘Hanım Köylü’ gibi başarılı yapımlarda oynayarak devam etti. 2017 yılının Mayıs ayında vizyona giren, Büşra Yılmaz’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘4N1K’ filminde canlandırdığı Sinan karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu. ‘4N1K 2’ filmi ile 4 Mayıs’ta yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

          Cihan Şimşek'in Oynadığı Diziler

          4N1K 2 / Sinan / 2018

          4N1K / Sinan / 2017

          Hanım Köylü / 2016

          Medcezir / Ali / 2015

          Beni Böyle Sev/ Deniz / 2014

          Bir Yastıkta / Poyraz / 2013

          Zil Çalınca / Metehan / 2012-2013

          Bez Bebek / Selim / 2008-2009

          Cihan Şimşek'in Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Sinan / 2018

          4N1K / Sinan / 2017

        • 4

          SİNA ÖZER (GÖKHAN KARADEMİR)

          Ölümüne dost, ölümüne aşık, ölümüne agresif, ölümüne arıza, ölümüne geyik… Sevgilisi Merve’yi deli gibi kıskanıyor. Gerçek anlamda ''deli'' gibi. ''Bu dünyada kıskanmak konusunda ne kadar saçmalanabilir?'' in sınırlarını Gökhan belirliyor. Sosyal medya kelebeği olmuş Merve’yi stalklarken. Merve’nin gardrobundaki, mini mini kıyafetlerin ezeli düşmanı… Fizikçi’yle ayrı bir muhabbeti, ayrı bir soğuk savaşı var.

          SİNA ÖZER KİMDİR?

          24 Ağustos 1995 doğumlu Sina Özer, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Özer kısa bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2013 yazından bu yana farklı sosyal medya platformlarından belirli bir kitleye ulaşmış olan Özer, Gurbette Aşk ve 4N1K projelerinde yer aldı.

          Sina Özer'in Oynadığı Diziler

          4N1K / Gökhan / 2018

          Gurbette Aşk / 2014

          Sina Özer'in Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Gökhan / 2018

          4N1K / Gökhan / 2017

        • 5

          CEMREHAN KARAKAŞ (OĞUZ ÜNAL)

          Pijama - Pislik - Pizza. Bu üçlü, Oğuz’un vazgeçilmezi. En son ne zaman herhangi bir konuda ciddi olduğunu o da hatırlamıyor. Birine, şaka yollu bir pislik yapacaksa; kişi, mekan, zaman tanımıyor. Hele sınır hiç tanımıyor. Annesi Zeliş’in orantısız sevgisine maruz kalıyor, her saat her dakika. Onun da bir aşkı var elbette. Hatta rüyalarının kadını, odasının duvarlarını da süslemekte. Kate Upton, onun imkansız ve de biricik aşkı.

          CEMREHAN KARAKAŞ KİMDİR?

          16 Haziran 1993’te doğan Cemrehan Karakaş, küçük yaşlarından itibaren sanatın farklı dallarıyla ilgilendi. Bilgi Üniversitesi Kültür ve Sanat Yönetimi bölümünden mezun oldu. Müfit Aytekin, Betül Alganatay, Acted City ve Celal Eldeniz’den oyunculuğunu geliştirmek adına eğitimler aldı. 2011 yılında ‘Canım Babam’ dizisiyle başladığı kamera önü oyunculuk hayatına o dönemin çok ses getiren dizisi ‘Umutsuz Ev Kadınları’ ve sonrasında ise ‘Sen Benimsin’ dizisiyle devam etti. 2017 yılı Mayıs ayında vizyona giren, Büşra Yılmaz’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘4N1K’ filminde canlandırdığı Oğuz karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu. Cemrehan Karakaş, görsel sanatlar ve tasarım faaliyetlerini profesyonel olarak sürdürmektedir.

          Cemrehan Karakaş'ın Oynadığı Diziler

          4N1K / Oğuz / 2018

          Sen Benimsin / Selim / 2015

          Umutsuz Ev Kadınları / Kerem / 2011-2014

          Canım Babam / 2011

          Cemrehan Karakaş'ın Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Oğuz / 2018

          4N1K / Oğuz / 2017

        • 6

          BURAK YÖRÜK (BARIŞ OZANSOY)

          Nam-ı diğer Sırık. Özgüveni battal beden. Şayet bir ''Ozansoy''sanız, hayata bir adım önde başlarsınız. Barış, Ozansoy ailesinin tatlı serseri veliahtı. Hayat onun için bir oyun alanı… İlgi odağı olmaya bayılıyor. Rekabet, onun vazgeçilmezi. Hayatta hiçbir şeyi elde etmek için ekstra bir çaba sarf etmediği için, ona meydan okuyan biri varsa, artık tek gündemi o kişi oluyor. Motosiklet ve basketbol onun vazgeçilmezi. Anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiş, disiplin kumkuması babaannesi tarafından büyütülmüş.

          BURAK YÖRÜK KİMDİR?

          26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da doğan Burak Yörük, kariyerine 2002'de "çocuk oyuncu" olarak başladı. Beykent Üniversitesi'nin "Tiyatro bölümünde" eğitimini sürdüren Burak Yörük; Ben Onu Çok Sevdim, 20 dakika ve Biz Boşanıyoruz adlı dizilerde oynadı.Genç oyuncu, geçtiğimiz yıllarda vizyona giren "4N1K" filminde Barış Ozansoy karakteri ile kariyerine büyük bir adım atarak sinema dünyasına "Merhaba" dedi. Yörük ayrıca, aynı filmin devamı olan "4N1K-2"de rol aldı.

          Burak Yörük'ün Oynadığı Diziler

          4N1K / Barış / 2018

          Ben Onu Çok Sevdim / Aydın Menderes / 2013

          20 Dakika / Tayfur/ 2013

          Biz Boşanıyoruz / Cancan / 2004

          Burak Yörük'ün Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Barış / 2018

          4N1K / Barış / 2017

        • 7

          BÜLENT ALKIŞ (MÜDÜR)

          Öğrencileri tavrıyla, her lafıyla darlamayı iyi biliyor. İleri derecede bir “arıza”, full performans bir “kıl”. “İstatistik” konusunda duayen. Bu da fena halde diline vurmuş durumda. Yeri geldiğinde, garip bir istatistiksel bilgiyle içinde bulunduğu durumu özetleyebiliyor ya da karşılıklı konuşurken çeşitli istatistiklerden örnekler vererek lafı gediğine koyuyor. Kendisi gibi eşinden uzun süre önce boşanmış velilerden Melike’ye gönlünü kaptırmış durumda. Melike oğlu Sinan’a, Müdür de kızı Yelda’ya henüz durumu açık edememişken, bir dizi karışıklık yüzünden Rüştü kendini olmaz komik durumların içinde buluyor.

          BÜLENT ALKIŞ KİMDİR?

          Bülent Alkış, 1974 yılında İzmir‘de doğdu. Lise öğrenimini bitirdikten sonra Şiirce ve Tiyatro Merdive'de görev aldı. 1992 yılında Konak Belediye Tiyatrosu ile İzmir’de tiyatro çalışmalarına başladı. Tiyatroya “Alamanya’dan Bir Yar Gelir Bizlere” oyununda postacı rolü ile merhaba dedi. 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarından oyunculuk eğitimi alarak mezun oldu. Daha sonra İstanbul‘a geldi. İstanbul’daki oyunculuk serüveni Pınar Çocuk Tiyatrosu ile başladı. Profesyonelliğe ilk adımını Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu’nun “Hangi Yüzle” adlı oyunuyla attı. Sonraki yıllarda Masal Gerçek Tiyatrosu, Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Kukla Çocuk Tiyatrosu, Üsküdar Çocuk Tiyatrosu gibi tiyatrolarda oyunculuğa devam etti. 1998 yılında “Aynalı Tahir” dizisinde Murat karakterini canlandırdı. Bülent Alkış, 2004 yılında yayınlanan Çağan Irmak‘ın yönetmenliğini yaptığı “Çemberimde Gül Oya” adlı dizide oynadı. Sonrasında Bu Kalp Seni Unutur mu?, Bir Çocuk Sevdim, Herşey Yolunda Merkez, Filinta” adlı dizilerde rol aldı. 2011 yılında kahkaha dolu tiyatro oyunu “Cam”da rol aldı. 2014 yılında Levent Kazak‘ın yazdığı “Kurusıkı” adlı tiyatro oyununda rol aldı.

          Bülent Alkış'ın Oynadığı Diziler

          4N1K / 2018 / Müdür

          İsimsizler / Hasan / 2017

          Dayan Yüreğim / Tahir / 2017

          Filinta / Padişah / 2014-2016

          Herşey Yolunda Merkez / Sami Yavuz / 2013

          Umutsuz Ev Kadınları / 2012–2013

          İffet / 2011

          Kayıp Aranıyor / 2011

          Bir Çocuk Sevdim / Kerem / 2011

          Umut Yolcuları / Ünal Çalışkan / 2010

          Bu Kalp Seni Unutur mu? / Hüseyin Akay / 2009

          Babam Adam Olacak / Tuncay / 2008

          Arka Sokaklar 3. Sezon / Savcı / 2008

          Tatlı Bela Fadime / Vedat / 2007 –

          Sev Kardeşim / Erdal Kalabık / 2006

          Bebeğim / Selim / 2006

          Misi / Hasan / 2005

          Köpek / Salih / 2005

          Çemberimde Gül Oya / Salih / 2004

          Kurşun Yarası / Hamit / 2003

          Hadi Uç Bakalım / Çağlar / 2003

          Biz Size Aşık Olduk / Kamuran / 2002

          Aynalı Tahir / Murat / 1998

          Bülent Alkış'ın Oynadığı Filmler

          4N1K 2 / Müdür /2018

          4N1K / Müdür / 2017

          Aşkın 5 Hali 2016

          Kırımlı / Mustafa / 2014

          Çanakkale 1915 / Binbaşı Mahmut Sabri / 2012

          İstanbul’da Aşk / 2010

          Çoğunluk / 2010

        • 8

          BEYTİ ENGİN (FİZİKÇİ)

          Okulun en renkli hocası. Gökhan’a takık. Giyim kuşam konusunda ''nasıl giyinilmez?'' sorusunun cevabı gibi. Müfredata koyulup ders diye okutulacak derecede enteresan kombinlere imza atıyor. Beşlimizden yana en dertli hocamız o. Eski eşiyle aynı okulda çalışmanın getirdiği her türlü abuk durumu, atışmayı, misillemeyi yaşıyor her daim.

          BEYTİ ENGİN KİMDİR?

          Tiyatro oyunculuğu, dizi oyunculuğu ve seslendirme sanatçılığı yapan Beyti Engin 18 Eylül 1981 Çanakkale/ Gelibolu'da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise’yi Edirne’de okudu, Edirne’de Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim aldı ve Edirne Sanat Tiyatrosu ile oyunculuk kariyerine adım attı. 1999 yılında İstanbul'a yerleşen ve Diyalog isimli özel bir kurumdan bir yıl oyunculuk eğitimi alan Beyti Engin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 2014 yılında yayınlanan Ulan İstanbul isimli dizide canlandırdığı Hayati karakteri ile geniş çevrelerce tanınmaya başladı. 2000 yılından bu yana da seslendirme sanatçılığı yapıyor.Birçok dizi ve film projesinde yer alan Engin, 2010 yılında Bakırköy Belediye Tiyatrolarında sahnelenen “Sokağa Çıkma Yasağı” adlı oyundaki performansı ile Afife Tiyatro Ödüllerinde “Komedi ya da Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandı.

          Beyti Engin'in Oynadığı Diziler

          4N1K / Fizikçi / 2018

          No: 309 / Şadi / 2016-2017

          46 Yok olan / Cerrah / 2016

          Ulan İstanbul / Hayati / 2014-2015

          Kurtlar Vadisi Pusu / Atsız / 2013-2015

          Kayıp / 2013

          Beni Böyle Sev / Halil / 2012

          Leyla ile Mecnun / Çılgın Profesör / 2011-2012

          Keşanlı Ali Destanı / Çakal Rüstem / 2011

          Deli Saraylı / 2010

          İpsiz Recep /Benet / 2008

          Mahşer / 2007

          Baba Oluyorum / Patron / 2007

          Şeytan Ayrıntıda Gizlidir / 2004

          Yarım Elma / 2002

          Beyti Engin'in Oynadığı Filmler

          Borç / 2018

          İlk Öpücük / Muzaffer / 2017

          Düğüm SAlonu / Davut / 2017

          Dört Köşe / Tilki Ziya / 2017

          Çetin Ceviz / Necip / 2016

          Yolsuzlar Çetesi / 2016

          Küçük Esnaf / Danyal / 2016

          Alemde 1 Gece / 2016

          Şeytan Tüyü / Kürdo / 2015

          Robinson Crusoe ve Cuma / Bay Victor / 2015

          Güvercin Uçuverdi / 2015

          8 Saniye / Hoca / 2015

          Neden Tarkovski Olamıyorum / 2014

          İş Arıyoruz / Murat / 2008

          Osmanlı Cumhuriyeti / Amerikan Yüzbaşı / 2008

          Gölgesizler / Kunduracı / 2008

          Damatlık Şapka ( Kısa Film) / 2004

        • 9

          ZEYNEP ÖZDER (ELA ÖĞRETMEN)

          Ali’nin öz annesi, Tekin’in eski eşi. Ali’nin bundan haberi yok. Arslaner kolejinin rehber hocası. Bu okula gelmek, oğluna en azından bir nebze yakın olabilmek için epeyce uğraşmış. Karşısındakine bakmıyor, tomografisini çekiyor sanki. Ondan bir şey saklamak epey güç. Ayrıca okulun disiplin kurulunda da baskın, sözü muteber öğretmen. Öğrencilerin, imdat çekici, yaşam destek ünitesi bir yerde. Hani herkesin bir hocası vardır ya ömründe, “çok sağlam hocaydı” diye andığı, işte Ela o hoca. Geçmişindeki bir sırdan ötürü, oğluna gerçek kimliğini açıklayamıyor.

          ZEYNEP ÖZDER KİMDİR?

          15 Ağustos 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen Özder 7 yaşında piyano dersleri almaya başladı ve müziğe olan ilgisi de bu şekilde başlamış oldu. Lise’yi Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan Özder, çello eğitimine de bu okulda başladı. Lise eğitimi sırasında Ankara TOBAV’da tiyatro kurslarına katıldı. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatlari Fakültesi’nde tamamladı, daha sonra Gazi Üniversitesi Müzik bölümü’nde yüksek lisans’ını bitirdi. Bu süreçte Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Gazi Üniversitesi Akademik Oda orkestrası ile çeşitli konserlerde görev aldı.

          2009 yılında İstanbul’a gelerek oyunculuğa başladı. Bu zaman zarfında New York’ta Stella Adler Studio Of Acting’de oyunculuk eğitimi aldı, daha sonra İstanbul’da İpek Bilgin ve Çetin Sarıkartal gibi önemli isimler ile oyunculuk çalıştı. Oyunculuk kariyeri ile müzik hayatını bir arada sürdüren Özder, 2012 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü’nde Doktora programına başladı, ayrıca Tekfen Filarmoni Orkestrası ile konserlere katıldı. 2015 yılında Craft Oyunculuk Atölyesi’nde 2 yıl boyunca Çağ Çalışkur ile oyunculuk çalıştı.

          Çeşitli TV dizileri ve sinema filmleri’nde yer aldı. Şu sıralar oyunculuk serüvenine 4N1K isimli dizi projesiyle devam ediyor.

          Zeynep Özder'in Oynadığı Diziler

          4N1K İlk Aşk / Ela / 2018

          Payitaht / Fatma Pesend Hn. / 2017

          Eve Dönüş / Pınar / 2015-16

          İntikam / Aslı / 2013-14

          Koyu Kırmızı / Mercan / 2012

          Samanyolu / Eda / 2009

          Adanalı / Maya / 2008

          Zeynep Özder'in Oynadığı Filmler

          Sonsuz Aşk / Berrin / 2017

          Sen Kimsin? / Pelin / 2012

          Bir Avuç Deniz / Dilek / 2010

        • 10

          ESLEM AKAR (ECE)

          Arıza müdürümüzün, karakter olarak babasıyla hiçbir kesişim kümesi olmayan biricik, güzeller güzeli kızı. Babasının müdürlük yaptığı liseye bu sene nakil oldu. «Eyvah kızım büyüdü» paranoyası yaşayan babasının bakışları her daim üzerinde. Aşk formüllerine inanmayan bir kız Yelda, doğallıktan yana. Bu yüzden Sinan’ın hayli yokuş çıkması lazım onun ilgisini çekebilmesi için.

          ESLEM AKAR KİMDİR?

          23 Mart 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eslem Akar ailenin tek çocugudur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladı. Halen Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencisidir. 2011-2013 yılları arasında Trt1’de yayınlanan Sen De Gitme adlı dizi ile oyunculuk hayatına başlamıştır. 3 Mota Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde 4 yıl boyunca grup dersleri almıştır. Çeşitli reklamlar da oynamıştır. 2018 yılında rol aldığı Avlu dizisinin ardından 2018'de 4N1K kadrosunda dahil olmuştur. İyi derece de İngilizce fransızca bilmektedir.

          Eslem Akar'ın Oynadığı Diziler

          4N1K İlk Aşk / Ece / 2018

          Avlu / Ecem / 2018

          Sen de Gitme / 2011

        • 11

          AYBANU AYKUT (OYA)

          Yaprak’ın annesi. Kızı, diğer kızlara benzesin diye elinden geleni yapıyor; ama sonuç her daim hüsran. Haliyle kızıyla her daim didişme halinde… Gelgelelim bu ikilinin kavgalarının raf ömrü en fazla yarım saat. Çok fazla küs kalamıyorlar. Barış’ın gelişiyle beraber Yaprak’ta başlayan değişim, Oya’da önce büyük bir şaşkınlığına, sonrasında da mutluluğa neden oluyor.

        • 12

          SUĞDEM GÖZALIR (MERVE)

          Okulun en gözde kızlarından, “bakana defalarca baktıran” türden. Bu da onun laneti olmuş biraz, çünkü erkek arkadaşı, “dünyanın en kıskanç sevgilisi” olmaya oynayan Gökhan. Gerçi Gökhan’ın darlamaları, çelik yelekten seken kurşun gibi sekiyor Merve’den. Çünkü özgüveni yerinde, yeri geldiğinde “pardon, sen hayırdır?” demeyi iyi biliyor. Giyiminden, makyajından zerre ödün vermiyor Gökhan için. Havası, tarzı, gören erkeği akışkan edecek cinsten. Hatta Gökhan kıskançlık konusunda vites yükseltmişse “kısasa kısas” deyip o da başlıyor şartlarını sıralamaya. Gökhan’ı seviyor; ama ona karşı güven problemi yaşayan, onu çerçevelemeye çalışan bir erkeğe de tahammülü yok. Gökhan inatçıysa o da inatçı.

        • 13

          GİZEM GÜNEŞ (BADE)

          Okulun en popüler kızlarından. Son derece güzel, son derece iddialı. Ali’ye aşık. Yaprak, Ali’nin söylemediklerini henüz anlamamış olsa da; Bade, Ali’nin diyemediklerini çoktan duymuş ve Yaprak’a kurulmuş durumda. Yaprak’la her alanda, gizliden gizliye rekabet halinde… Ali’den vazgeçmeye de şimdilik pek niyeti yok.

        • 14

          TUĞÇE KILTAÇ (ZELİŞ)

          Oğuz’un annesi. Sosyal medya da fenomen, gençler tarafından takip edilen ve sevilen komik bir karakter. Sinan’ın annesi Melik’e ile çok yakın arkadaşlar. 45 yaşlarında...

        • 15

          MERAL ASILTÜRK (MELİKE)

          Sinan’ın annesi. Butik bir restoran işletiyor. Müdür’le birlikte ikinci baharını yaşama arifesinde; ama ortada «Sinan» gibi, büyük bir engel var. Oğlunun, «Babam ve annem, bir gün barışacak» umudu taşıdığının farkında; Sinan’ın dengesini bozmaktan, onu tamamen kaybetmekten korkuyor. Yeri gelince, lafı gediğine koyan, huysuz ve tatlı bir kadın Melike.

        • 16

          EMİR BENDERLİOĞLU (TEKİN)

          Ali’nin babası, Ela’nın eski eşi. Zengin, güçlü bir adam. Tek korkusu, okuldaki varlığından henüz haberdar olmadığı Ela’nın, tüm sırlarla birlikte çıkagelmesi. Oğlunu seviyor, ama bunu göstermekte çok başarız. Hatta bilmeyen biri, onun oğlundan nefret ettiğini bile düşünebilir. Ela’yla karşılaşması, sırların, eski bir düşmanlığı hatta eski bir aşkın da hortlamasına neden olacak.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa