Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 27 Eylül Hangi Burç? 27 Eylül Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Astroloji meraklıları burçların özelliklerini araştırarak öğrenmek istemektedir. Siz de 27 Eylül burcu özelliğini merak ediyorsanız sizin için derlediğimiz içeriği okuyabilirsiniz.

        27 Eylül Hangi Burç?

        27 Eylül tarihinde doğan ve burcunu bilmeyen kişiler 27 Eylül’ün hangi burç olduğunu merak etmektedir. 27 Eylül Terazi burcudur.

        27 Eylül Burcu Ne?

        24 Eylül ve 23 Ekim arasında doğan kişiler Terazi burcu olarak dünyaya gelmektedir. 27 Eylül burcu ne sorusuna verilen cevap ise Terazi burcu olarak karşımıza çıkar.

        27 Eylül Burcu Özellikleri

        27 Eylül burcu özellikleri: Yönetici gezegeni Venüs olan Terazi burcu Hava grubuna dahildir. 27 Eylül’de doğan Terazi burcunun değerli taşı safir, sevdiği renk ise pastel tonları ve soluk mavidir. Terazi burcunun insan vücudunda denk geldiği organ böbreklerdir. Olumlu özellikleri arasında kibar, anlayışlı ve mantıklı olması yer alır. Olumsuz özelliklerine bakıldığında kararsız olması, tembellik ve dengesizlik karşımıza çıkar.

        REKLAM

        27 Eylül Burcu Erkeği

        27 Eylül burcu erkeği eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven kişilerdir. İnsanların soğuk ve zorbalık içeren davranışlarına asla tahammül edemezler. Terazi burcu erkeği mantıklı hareket eden kişilerdir. Gerek iş hayatında gerekse aile içinde her daim mantıklarını kullanırlar.

        27 Eylül doğumlu Terzi burcu erkeği büyüleyici özellikleriyle partnerlerini etkilemeyi sever. İlişkilerinde duygusal ve romantik davranırlar. Terazi burcu erkeği kararsız olmakla birlikte değişken ruh haline sahiptir. Kararsızlık ve dengesizlik partnerini zorlayabilir. Terazi burcu erkeği etrafından kolayca etkilenebilir. Kinci bir yapıları dolayısıyla yapılanı asla unutmazlar.

        27 Eylül Burcu Kadını

        27 Eylül burcu kadını kararsız olma özelliğiyle ön plana çıkar. Günlük hayatlarında kararsızlık yaşamaları oldukça muhtemeldir. Terazi burcu kadını tartışmaktan asla kaçınmaz. Onunla tartışmaya girdiğinizde siz pes etseniz bile o asla pes etmez. Terazi burcu kadını ilişkilerinde romantiktir. Sevdiği kişiye sadık kalarak kolay kolay vazgeçmez.

        ‘7 Eylül doğumlu Terazi burcu kadını her zaman nazik ve zariftir. Girdiği her ortama kolay uyum sağlayabilen kişilerdir. Terazi burcu kadını olumlu özellikleri arasında sadık olmaları, nazik ve kibar olmaları yer alır. Olumsuz özellikleri arasında ise; eleştirel, kararsız, zevk ve lüks düşkünü olmaları yer alır.

        REKLAM

        27 Eylül Burcu Yorumu

        27 Eylül burcu yorumu: Kararsız ve dengesiz kişiliğe sahiplerdir. Her zaman çevresine gülücük saçan ve eğlenceli insanlardır. İş hayatında adil olmayı severler. Her daim mantıklarını kullanarak hareket eden kişilerdir. Terazi burcu sadık kişilik özelliğiyle sevdiği kişiyi yarı yolda bırakmaktan hoşlanmamaktadır. Zarafet ve güzellik onlar için önemlidir.

        27 Eylül Yükseleni Nedir?

        Yükselen burç doğum saati ve doğum yeri bilgisi ile astrologlar tarafından kişiye özel olarak hesaplanır. 27 Eylül yükseleni nedir sorusuna cevap arıyorsanız öncelikle doğum saatinizi bilmeniz gerekmektedir.

        27 Eylül'de doğan Türk ünlüler ve futbolcular

        27 Eylül'de doğan Türk ünlüler ve futbolcular: Seray Gözler, Aslı Güngör, Oktay Usta, Ahmet Kayakesen…

        27 Eylül'de doğan yabancı ünlüler ve futbolcular

        27 Eylül'de doğan yabancı ünlüler ve futbolcular: Jenna Ortega, Avril Lavigne, Jeon Hye-bin; Diogo Sousa, Rikiya Motegi, Gabriel Vasconcelos Ferreira, Daniel Pudil…

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa