Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Gündem 15 TEMMUZ MESAJLARI: En güzel, duygusal, uzun, kısa, etkileyici, resimli, dualı 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü sözleri
        • 1

          Asker ve sivil 252 kişinin örgüt mensuplarınca şehit edildiği 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 8 yıl geçti. 21 saatte bastırılan darbe girişimi geriye unutulmaz bir tarih de bırakttı. Bugün şehitlerimizi anmak ve 15 Temmuz'u yıl dönümünde kutlamak için sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel 15 Temmuz mesajları ve sözlerini bir araya getirdik.

        • 2

          15 TEMMUZ MESAJLARI

          15 Temmuz’un yıldönümünde, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Demokrasi ve özgürlüğün ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz.

        • 3

          15 Temmuz, milletin destanı, demokrasinin kalesidir. O günün kahramanları, bizlere her zaman örnek olacak. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum.

        • 4

          15 Temmuz, milletimizin bir ve beraber olduğunu, hiçbir kötülüğe boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya gösterdi. Bu topraklarda özgürlüğün ve demokrasinin her zaman korunacağını biliyoruz.

        • 5

          15 Temmuz, Türkiye’nin direnişinin, kahramanlık ve fedakarlıkla örnek olmuş bir günüdür. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle selamlıyorum.

        • 6

          15 Temmuz’da yaşananlar, vatan sevgisinin ve demokrasi mücadelesinin ne demek olduğunu gösterdi. O gece yaşananları unutmadan, her zaman hür ve bağımsız olacağız.

        • 7

          15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü saygıyla anıyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

          15 Temmuz'da yazılan kahramanlık destanı unutulmaz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.

        • 8

          Demokrasiye sahip çıkmanın en güzel örneği 15 Temmuz’dur. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

          15 Temmuz’da tek yürek olarak demokrasiye sahip çıkan aziz milletimizi selamlıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum.

        • 9

          15 Temmuz, milletimizin direniş destanıdır. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa