Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kdz. Ereğli Toplum Sağlığı Merkez Şubat 2017’den bu yana şizofreni, bipoler duygu durum bozukluğu ve diğer psikotik bozukluk tanımlarını almış danışanlara hizmet veriyor.

        Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinde olduğu gibi Kdz. Ereğli’de de psikiyatri uzmanı, psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve hemşirelerden oluşa tedavi ekibi danışanların yaşam kalitesini ve genel tedavi uyumunu artırmak amacıyla psikoeğitimler, aile eğitimleri, grup terapileri, bireysel terapi ve iş, uğraş terapileri, ev ziyaretleri, organize ediyor.

        Toplantı hakkında bilgi veren Psikolog Esra Aslan, “Bugün de toplum ruh sağlığı merkezi (TRSM) ilçe koordinasyonu kurulu toplantısını düzenleyerek danışanlara daha iyi hizmet vermek için toplandık. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi insanların hayatlarına daha yakından dokunma fırsatı sürüyor. Onların ihtiyaçlarını çalışmalarını keşfederek ruh sağlığında dengeye ulaşmaları için danışan aile TRSM ekibi olarak işbirliği içinde etkin olmaya çalışıyoruz. Hepimiz kendini gerçekleştirmeye ve varlığımızın onayına ihtiyaç duyarız. Hayatın içinde kendimize yer bulmaya çalışırız. Desteklenmeye beceriler körelir. Desteklenen beceriler ise yeni beceriler doğurur” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa