Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesindeki Değirmenağzı Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren Duru A. (10) ailesi ile çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Hastanede tedavi altına alınan kız çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Olay, öğle saatlerinde Kozlu ilçesindeki Değirmenağzı Plajı'nda meydana geldi. Ailesiyle serinlemek için denize giren Duru A., panik yapınca boğulma tehlikesi geçirdi. İhbarla bölgeye polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Küçük çocuk, ailesinin ve çevredekilerin yardımıyla denizde boğulmaktan son anda kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Duru A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa