Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Adana'dan İspanya'ya uzanan gerçek bir hikâyeyi konu edinen 'Her Şeye Rağmen' adlı sinema filmi Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede gösterime girecek. Filmin gösterime gireceği ülkeler belli olmaya başladı.

Argentina A Pesar De Todo
Canada Regardless
Canada Malgré tout
France Malgré tout
Germany Trotz Allem
Russia НЕСМОТРЯ НИ НА ЧТО
Spain A Pesar De Todo
UK Regardless
USA Regardless

Türkiye, Almanya, İspanya ve ABD ortak yapımı 'Her Şeye Rağmen'i Erdal Murat Aktaş yönetirken senaryosunu Gürhan Özçiftçi, Ali Dündar ve Coşku Kılıç yazdı.

Read more!

Hayatın tüm zorluklarına rağmen ayakta kalmayı ve umudu öne çıkaran 'Her Şeye Rağmen'de başrolleri Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz, Nihan Büyükağaç, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora, Vivien Lafleur, Robert Maaser, Meral Perin ve Barbara Sotelsek paylaştı.

Müziklerini Fahir Ataoğlu, kurgusunu Rüşen Dağhan'ın yaptığı 'Her Şeye Rağmen'in yönetmeni Erdal Murat Aktaş, şunları söyledi; "Sıradan insanların sıra dışı hikâyeleri beni çok etkilemiştir. Bir kadın hikâyesini film yapmak üzereydim. Bu hikâye bana geldiğinde her şeyi durdurduk ve bu projeyi öne aldık. Hikâyeden çok etkilendim ve hemen senaryo çalışmalarına başladık. Hayata renk katan, izlemekten keyif duyacağınız bir film yapmaya çalıştık."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ