Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, mevsimlik tarım işçilerinin sağlık hizmetlerine kolay erişimini sağlamak için mobil hizmet sunmaya başladı.

        İlçe Sağlık Müdürü Dr. Candaş Tan, ebe ve hemşireden oluşan sağlık ekibiyle mevsimlik tarım işçilerinin toplu yaşadığı alanları ziyaret ederek, sağlık hizmeti verdiklerini söyledi.

        Mevsimlik tarım işçilerinin birinci basamak sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla çalışma başlattıklarını belirten Tan, "Sunulan sağlık hizmetleri arasında gebelik eğitimi ve takibi, bebek ve çocuklara aşılama, kanser taramaları ve bilgilendirme, bulaşıcı hastalıkların önlenmesi yer almakta. Sağlık hizmetimizi belirlenen günlerde 17.00-23.00 saatleri arasında veriyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa