Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Yürük: 'Hepsi' ile tekrar bir araya gelebiliriz - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde gerçekleşen davette görüntülendi.

        • 2

          "CANI NE İSTERSE YİYENLERDENİM"

          Muhabirlerle sohbet eden Yürük, "Canı ne isterse yiyenlerdenim. Sürekli spor yapıyorum ve 'Onu yemeyeyim' diye bir derdim yok açıkçası" dedi.

        • 3

          "BELKİ TEKRAR BİR ARAYA GELEBİLİRİZ"

          "Artık sürekli şarkı çıkaracağım, ara vermek yok" ifadelerini kullanan Yasemin Yürük, "Oyunculuk teklifleri alıyorum. Güzel bir projeye dahil olmak istiyorum. 'Hepsi Grubu' ile görüşüyoruz, 20. yılına yaklaştı. Kızları ikna edebilirsem 20. yıla özel bir konser vermek için belki tekrar bir araya gelebiliriz. İstanbul'u, şarkı söylemeyi, oyunculuğu çok özlemişim" açıklamasını yaptı.

        • 4

          İLK YAPRAK DÖKÜMÜ GÜLÇİN

          Öte yandan 2000'li yılların ilk dönemlerine damga vuran 'Hepsi' grubu, R&B tarz müziği dansları değişik sahne showlarıyla dikkat çekmişti. 'Hepsi'den ilk olarak Gülçin Ergün ayrılmıştı. Ergül, kariyerini solo olarak sürdürme kararı almıştı.

        • 5

          TRAFİK KAZASINDA SEVGİLİSİNİ KAYBETTİ

          Kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile geçirdiği korkunç kazayla gündeme gelmişti. İzmir'den İstanbul'a gelen ikili Balıkesir'de bir TIR ile çarpıştı. Kazana Gülçin Ergül yaralanırken, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetmişti.

        • 6

          CEMRE KEMER ANNE OLDU

          Grubun diğer üyelerinden Cemre Kemer ise uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Emre Medina ile 2020'de evlendi. Çift, 2021'de de kızları Karla'yı kucağına almıştı.

        • 7

          EREN BAKICI EVLENMİŞ!

          Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Eren Bakıcı'nın dünyaevine girdiği ortaya çıkmıştı.

          Cemre Kemer, katıldığı bir programda Eren Bakıcı’nın eşiyle Bursa’da yaşadığını anlatmış ve "Kendi yağında kavrulduğu bir hayat sürüyor, magazinden uzak." demişti.

        • 8

          HAYRANLARI GELİNLİK GİYDİRDİ!

          Sosyal medyada eşinin fotoğrafını paylaşmayan Bakıcı, geçtiğimiz yıl eşiyle görüntülenmiş, gazetecilere "4.5 yıldır birlikteyiz. Kendisi yarı Türk yarı yabancı. Her şey yolunda. Kameralara görüntü vermeyi pek sevmiyor. O yüzden isim de söylemeyeyim." açıklamasını yapmıştı.

          Ekranlardan uzak bir hayat yaşayan çifte fanları photoshop'la gelinlik ve damatlık giydirmişti.

        • 9

          O ARTIK SPOR EĞİTMENİ

          'Hepsi' grubunun diğer üyesi Yasemin Yürük, spora yönelmişti. Yürük, pilates ve kickbox üzerine eğitim veriyor.

        • 10

          KENDİNİ DOĞAYA VERDİ

          Eren Bakıcı, müziği bıraktıktan sonra doğa ile iç içe yaşamaya başlamıştı. Organik tarımla ilgilenen Eren, seramik çalışmalarına ağırlık veriyor ve çalışmalarını sürdürüyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa