Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasemin Sakallıoğlu: Çocuklarınızı hırpalamayın olur mu?
        • 1

          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Lütfiye' karakteriyle dikkat çeken oyuncu ve sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burak Yırtar ile geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı.

        • 2

          Burak Yırtar ile evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü oyuncu, sevgilisi ile karelerini sosyal medya hesabından yayınlıyor.

        • 3

          Şahan Gökbakar'ın yönettiği Zengo filminin başrol oyuncusu Sakallıoğlu, bu kez küçüklük fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Çocuklarınızı hırpalamayın olur mu?" diyen Sakallıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

        • 4

          İlkokula başlayacaktım koştur koştur annem beni mahalle arasında bir fotoğrafçıya götürdü. Az biraz ailemden uzak kalmak zorunda olduğumdan çok mutlu bir çocukluk geçirmedim ama mutlu olmanın yolunu bulmayı denedim mesela. Okumayı çok çabuk öğrendim ama çarpım tablosu hala aklımda değil. Asla öğrenemedim. Hayatım boyunca sözel derslerde çok başarılı sayısal derslerde çok başarısızdım.

        • 5

          "ANNEM BENİ DEVAMLI ARKABAMIZIN KIZIYLA KIYASLARDI"

          Annem beni devamlı akrabamızın kızıyla kıyaslardı. Bende ona beni devamlı başkalarıyla kıyaslama diye hayıflanırdım. Başka bir akrabamız kızını yolda 6 tane zayıf getirdi diye hırpalamıştı. Çocuk zihnimle eve gidip aynanın karşısına geçip karadeniz şivesiyle konuşarak yastığı hırpalayıp gördüğüm o manzarayı ayna karşısında tekrar etmiştim.

        • 6

          "BEN HEP GERİDE KALANDIM"

          Ben teşekkür almıştım abim takdir alan akrabamızın kızına harçlık vermiş bana da sende takdir alsaydın demişti. Dedim ya ben geride kalandım hep. Görünürde geride ama içimde fazla ileride. Baktığım yerde hem yaşıtlarımdan hem büyüklerimden farklı şeyler gördüm hep. Bu nedenle kimsenin benden fazla yüksek not alması beni üzmedi. Beni hep bana inanılmaması üzüyordu o da bugün benim kendime fazla inanmama sebep oldu. Çocukluğumda hissettiğim o güven boşluğu bugün hem bana güvenen ailem hem de 3 milyon 100 kişiyle doldu.

        • 7

          "ÇOCUKLARINIZI HIRPALAMAYIN OLUR MU?"

          Çocuklarınızı hırpalamayın olur mu? Arkadaşınızın çocuğunun aldığı not o aileyi mutlu ederken sizin evi mutsuz etmesin. Yıldız Tilbe’nin şarkısı geldi aklıma “başkalarındaki o aşk bizi mutlu eder mi? bizi ayırmaya yeter mi?” Bencede yetmesin. Kıyaslamalar eldeki bağdan etmesin. Belki sizin tohumun tarlası farklıdır. Başka tohumla aynı yere ekilmesin.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa