Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Bu hafta ne yapsak?

        Selin ÖZAVCI / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER/PARTİ

        06.02.2016

        ■ Kendine özgü yorumuyla Göksel, 2016 yılının ilk büyük konseri için bu akşam saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Güçlü ve renkli sahnesiyle her zaman hafızalarda yer eden performanslar sergileyen Göksel; yeni şarkılarının yanı sıra unutulmaz şarkılardan oluşan benzersiz bir repertuvarla müzik ziyafeti sunacak.

        ■ KüçükÇiftlik Park, 16.00 itibarıyla %100Music sunar: Büyük Ev Ablukada, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Son Feci Bisiklet, Adamlar ve Nihil Piraye konserine ev sahipliği yapacak. Kış soğuğunda bahar gibi aktivite için; Festival şehre ‘indie’ etkinliği kaçmaz.

        ■ Türkiye ve Avrupa’da radyo listelerinin üst sıralarına çıkan Raving George a.k.a Charlotte De Witte, 22.00’de Roxy sahnesinde olacak. Konser öncesinde Görkem Gökdağ gecenin sonundaysa Enes Gül, DJ kabininde olacak.

        ■ Türk pop müziğinin divası Nazan Öncel, sevilen şarkılarıyla saat 23.00’te garajistanbul sahnesinde olacak.

        ■ Bob Marley’in 71. doğum günü; özgürlük, sevgi ve yaşam dolu şarkılarıyla 20.00 itibarıyla Babylon’da kutlanıyor. Sattas, Ras Memo, Come Again featuring Mala Brown ve Osman Osman, bu özel gecede çalacak.

        ■ Murat Aziret ve grubu Aziret Accoustica Band saat 21.30’dan itibaren ‘Unplugged Project’ performansla Long Bar sahnesinde olacak.

        ■ Mabel Matiz, 21.00 itibarıyla Bronx Pi Sahne’sinde dinleyicileriyle buluşacak.

        ■ Tamirane’nin güncel müziğin önemli temsilcilerini buluşturduğu konser serisi Indie Sessions’da; Sedef Sebüktekin indie-pop ağırlıklı performansıyla 21.30’da sahnede olacak.

        ■ Çanakkale Savaşı, 100. yılında hikâyeler ve ezgilerle İş Sanat’ta anılacak. 20.30’da başlayacak gecede anlatıcı olarak Sunay Akın; vokal ve bağlamada Onur Akın, vokallerde Nilüfer Sarıtaş ile Cihan Yıldız sahnede olacak.

        ■ Coop sahnesi bugün davul sihirbazı Benny Greb’i ağırlıyor. Benny Greb’s Moving Parts gecesi 21.00’de başlayacak.

        ANKARA

        ■ ‘Toprak Kokusu’ albümünden şarkılarla Şevval Sam, 23.00’te Bis Dine Live sahnesinde olacak.

        İZMİR

        ■ Vodafone FreeZone Festivali ile Teoman, Tibet Ağırtan, Can Kazaz ve The Away Days, Container Hall’da sahne alacak.

        BURSA

        ■ Dünya ve Türk cazının ustaları Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında müzikseverlerle buluşuyor. Saat 20.00 itibarıyla Banu Güven Quartet 15 Eylül Kıraathanesi sahnesinde olacak.

        07.02.2016

        ■ Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı’nda caz dinleyicilerini bir araya getiriyor. Ayşe Gencer; trompette İmer Demirer, klavyede Uraz Kıvaner, kontrbasta Ozan Muslu ve davulda Deniz Dündar ile saat 10.30 itibarıyla sahnede olacak.

        ■ CRR Türk Müziği Topluluğu, İstanbul Müziği ve Makam Günleri konseriyle saat 14.00’te CRR Konser Salonu sahnesinde olacak. Konserde solist Münip Utandı, konuk sanatçı Süleyman Erguner olacak.

        ■ Rap müziğin popüler ismi Ceza, 21.00’de Mall of İstanbul MOİ Sahne’de dinleyicileriyle buluşacak.

        ■ Hafta sonunu keyifli bir koşuyla taçlandırmak isterseniz bugün Team Kronos bünyesinde Aydos Ormanı’nda saat 08.30’da gerçekleşecek Aydos Patika Yarışları’na katılabilirsiniz. Yılda iki defa düzenlenen etkinlikte patika koşusu ve dağ bisikleti kategorileri var.

        ■ İTÜ’de yüksek lisans kazanan 21 yaşındaki Azerbaycanlı İbrahim Ferhadlı’nın lösemi tedavisi için bugün saat 16.00’da Bahçeşehir Üniversitesi’nde ücretsiz bir yardım konseri düzenlenecek. Dünyaca ünlü Azerbaycanlı piyanist İslam Manafov’un piyanist ve besteci çocukları Abuzar ve Turan Manafzade kardeşlerin yanı sıra “Senza Quartet” ve “No Land” de sahne alacak. Ayrıca Azerbaycanlı ressam Rasul Rzayev’in iki eseri de İbrahim için açık artırmada satılacak. İsteyenler İbrahim’in tedavisi için bağış yapabilecek.

        ANKARA

        ■ Klasik Müzikle Pazar Buluşmaları, 17.00’de Mozarthaus Sanat ve Konser Evi sahnesinde; kemanda Püren Üstün, viyolada Pınar Bayer, çelloda Pınar Turan olacak.

        BURSA

        ■ Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında saat 20.00’de Emin Fındıkoğlu, Eker Meydanı sahnesinde olacak.

        ■ Winterfest kapsamında, Grand Yazıcı Arena gece yarısı itibarıyla Ece Seçkin ve Bang La Decks performanslarına sahne olacak.

        08.02.2016

        ■ İş Sanat’ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve sanat hayatına attıkları ilk adımlarında destek olmak amacıyla Millî Reasürans’ta gerçekleştirdiği ‘Parlayan Yıldızlar’ serisinin bu ayki konukları, klarnet sanatçısı Utku Çetin ve keman sanatçısı Irmak Ülke. Konser saat 20.30’da ücretsiz olarak izlenebilecek.

        BURSA

        ■ Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında saat 20.00’de Cenk Erdoğan & İkiz ‘Lahza’, Bursa Akademik Odalar Birliği sahnesinde olacak.

        ■ Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, Whitefest kapsamında BOF Hotel Event Hall sahnesinde olacak.

        09.02.2016

        ■ Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak, ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’nde bu sefer usta yorumu, kendine has üslubu, tatlı sohbeti ve hikâyeleriyle izleyicilere tadına doyulmayacak bir gece yaşatacak.

        ■ Çağdaş sanatçı Genco Gülan’ın, 2016’daki ilk kişisel sergisi ‘Antik Plastik’ bugün ENKA Okulları Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi’nde açılıyor. Sergi 4 Mart’a kadar gezilebilir.

        ■ Zuhal Olcay, sevilen şarkılarıyla KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

        ■ Beyoğlu Hayal Kahvesi, 22.30 itibarıyla Gizem Berk konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri, TOÇEV konseriyle çocuklar için 9 Şubat’ta TIM Show Center’da aynı sahneyi paylaşacak. Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları konserinde Ayşegül Aldinç’ten Fatih Erkoç’a, Nükhet Duru’dan Ümit Besen’e birçok yıldız sahnede olacak.

        BURSA

        ■ Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Barış Demirel saat 20.00’de Nâzım Hikmet Kültürevi sahnesinde olacak.

        ■ Pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen, gece yarısı itibarıyla Grand Yazıcı Arena sahnesinde olacak.

        10.02.2016

        ■ Drum’n bass, ska, trip hop, soul ezgileri ile Oi Va Voi; saat 21.30’daBabylon Bomonti sahnesinde olacak.

        ■ Kalabalığı harekete geçiren yüksek enerjili performansıyla öne çıkan Kırk’İki, yeni albüm lansmanıyla Bronx Pi sahnesinde olacak.

        ■ ‘Müziğin Ustaları’ programında CRR’de gerçekleşecek Semahat Özdenses ve Müzeyyen Senar’ı Anma Konseri, sanat müziği sevenlerin gönüllerine dokunacak. Dilek Türkan, Mine Geçili, Suzan Kardeş ve Yonca Lodi’nin yorumlarıyla renk katacağı program, 20.00’de başlayacak.

        ■ Baterist ve perküsyonist Mehmet İkiz, saat 21.30’da Salon IKSV sahnesinde olacak.

        ■ Trompet sanatçısı Barış Demirel; geleneksel Türk ve Ortadoğu müziklerini, ambient sesler, avangart, caz ve deneysel rock yaklaşımlarıyla buluşturan üslubu ile saat 20.00’de Akbank Sanat’ta sahne alacak.

        ■ Piyanist Abuzar ve Turan Manafzade kardeşler, saat 20.00’de Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde aynı sahneyi paylaşacak.

        ■ Popüler müziğin sevilen isimlerinden Ziynet Sali, saat 21.00’de Jolly Joker sahnesinde olacak.

        ■ İskender Paydaş ve Orkestrası, gece yarısı itibarıyla Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde olacak.

        ANKARA

        ■ IF Performance Hall sahnesi, Nilipek konserine ev sahipliği yapacak.

        BURSA

        ■ Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Kerem Görsev Quartet, Nâzım Hikmet Kültürevi sahnesinde olacak.

        11.02.2016

        ■ Cameristi Della Scala, yeni sezonda İş Sanat’ta; piyanist Anna Vinnitskaya ile sahne alacak. Konser saat 20.30’da başlayacak.

        ■ Fransız enstrümantal müzik sanatçısı Sylvain Chauveau, 11 Şubat Perşembe akşamı saat 21.30’da Salon İKSV sahnesinde olacak.

        ■ Drum’n bass, ska, trip hop, soul ezgileri ile Oi Va Voi; 21.30’da Babylon Bomonti sahnesinde olacak.

        ■ Her yıl geleneksel olarak Okay Temiz’in doğum gününde yapılan ‘Ritmin Günü’ konserinin 13.sü, 20.00’de CRR’de gerçekleşecek. Etkinliği coşkulu bir müzik şöleni ve ritim festivaline dönüştüren Okay Temiz, etkisi gün geçtikçe artan kadına yönelik şiddete karşı ritimlerini konuşturacak.

        ■ Viyolonsel sanatçısı Dorukhan Doruk ve piyanist Gülru Ensari, Akıngüç Oditoryumu’nda sahne alacak.

        ■ Fatih Erkoç, akustik performansıyla saat 20.30 itibarıyla Kadıköy Halk Eğitim Merkezi sahnesinde olacak.

        ■ Ata Demirer Gazinosu, BKM’de devam ediyor... Türk sanat müziğinden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvarla Ata Demirer, 21.00’de sahnede olacak.

        ■ Beyoğlu Hayal Kahvesi, 22.30’da alternatif müziğin sevilen ismi The Away Days konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Les Ambassadeurs Bar, ‘Ambassadors of Jazz Music are in Town’ konserler serisine devam ediyor. 11 Şubat Perşembe akşamı Çağıl Kaya Quartet sahnede olacak.

        ANKARA

        ■ IF Performance Hall sahnesi, yeni albümü ‘Ve Ev’den şarkılarla Melis Danişmend konserine ev sahipliği yapacak. Konser 22.00’de başlayacak.

        BURSA

        ■ Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Elina Duni & Colin Vallon Görükle Trio, 22:02 sahnesinde bir performans sahneleyecek.

        12.02.2016

        ■ Brandium Ataşehir, Sevgililer Günü kutlaması kapsamında özel bir konser organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Pop müziğinin en özel yorumcularından Nükhet Duru ile aşkı ve ilişkileri yazdığı kitaplarla ölümsüzleştiren, aynı zamanda saksafon sanatçısı olan Kürşat Başar, Sevgililer Günü’ne özel ‘1 Aşk Adamı 1 Duru Ses’ konser projesiyle, müzikseverlerle buluşacak.

        ■ Les Ambassadeurs Bar, ‘Ambassadors of Jazz Music are in Town’ konserler serisine devam ediyor. 12 Şubat Cuma akşamı Aşkın Arsunan sahnede olacak.

        ■ Türkiye’de Hip hop-rap türünde kültleşmiş isim Eypio, 21.00’den sonra konuklarıyla; Bronx Pi Sahne’de olacak.

        ■ Mazhar Alanson, 12 Şubat Cuma günü Zorlu PSM’ de ‘Mazharolmak1’ adı altında, bugüne kadar hiç açmadığı dünyasını, sahnede dinleyicilere açacak. Mazhar Alanson anlatmalı, çalmalı, söylemeli, ‘Bir Mazhar Alanson sahnelemesi’ ile konuklarına farklı bir akşam sunmaya hazırlanıyor.

        ■ İstanbul Resitalleri kapsamında, ünlü piyanist Angela Hewitt, 12 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Sakıp Sabancı Müzesi the Seed sahnesinde olacak.

        ■ Londralı synth pop ikilisi Darkstar, ‘Limits Off’ etkinliği kapsamında, 12 Şubat Cuma akşamı Salon İKSV sahnesinde olacak.

        ■ Nilipek, 23.00’te BKM sahnede dinleyicileriyle buluşacak.

        ■ Babylon Bomonti sahnesi, renkli sahne performansıyla Ayhan Sicimoglu-Latin All Stars konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Feridun Düzağaç, 12 Şubat’ta Mall of İstanbul MOİ Sahne’de dinleyicileriyle buluşacak.

        ■ Birsen Tezer, ‘İkinci Cihan’ albümünün sevilen şarkılarıyla garajistanbul sahnesinde olacak.

        ■ Pinhani, sevilen şarkılarıyla 22.30 itibarıyla KadıköySahne’de olacak.

        ■ Samimi sözleri ve büyülü melodileriyle Yalın’ın şarkılarına eşlik etmek için, 19.00 itibarıyla Kanyon’da gerçekleşecek konseri kaçırmayın.

        ■ Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Dudaktan Kalbe operasının İstanbul prömiyeri, 20.00’de CRR Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

        ANKARA

        ■ Hayal Kahvesi Ankara, 23.00’ten sonra Oi Va Voi konserine ev sahipliği yapacak.

        ■ Pop müziğin güçlü sesi Funda Arar, 22.00 itibarıyla Jolly Joker sahnesinde olacak.

        İZMİR

        ■ Popüler müziğin ünlü ismi Nilüfer, 21.00’de Ooze Venue sahnesinde olacak.

        BURSA

        ■ Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Torsten Goods & Band Görükle Trio, 22:02 sahnesinde olacak.

        VİZYON

        Bir aşk hikâyesi ‘Carol’

        Todd Haynes’in yönetip Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler ve Sarah Paulson’un rol aldığı Carol’da, 1950’lerin New York’unda tezgâhtarlık yapan Therese, yürümeyen evliliğinden bunalan Carol ile tanışır. Birbirlerine bağlanan iki kadın için eski hayatlarını geride bırakıp her şeyden uzaklaşmak kolay olmayacaktır...

        ‘Ip Man 3’ maceraya devam

        Wilson Yip Wai Shun ile Yuen Wo Ping’in yönetip Donnie Yen, Mike Tyson, Lynn Xiong ve Max Zhang’ın rol aldığı Ip Man 3, 1950’lerin sonlarında, sakin hayat yaşayan Ip Man’in öğrencileriyle birlikte mahalleyi koruma görevini üstlenişini hikâye ediyor.

        Çizgi romandan beyazperdeye

        Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın yönetip Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda ve Güven Kıraç gibi ünlü isimlerin seslendirdiği Kötü Kedi Şerafettin, Bülent Üstün’ün efsane çizgi roman karakterini beyazperdeye taşıyor. Beyoğlu’nun yedi düvele nam salmış kedisi Şerafettin, sevgilisi Misket ve çizgi romanın diğer karakterleri karşımızda!

        SAHNE / PERFORMANS

        ■ İş Sanat’ın sevilen çocuk etkinliği Sahne Denilen Büyülü Kutu, şubat ayında da miniklerle buluşacak. Çocuklara müzikli bir oyunun sahnede her yönüyle nasıl hayat bulduğunu gözlemleyecekleri bir deneyim sunan oyun, minik sanatseverlerin sahne arkasında verilen büyük emeği görüp perde arkasındaki görünmez kahramanları tanımalarını da sağlıyor. Gökçen Gökçebağ, Zeynep Kızıltan, Hicran Akın, Didem Atasoy, Ahmet Baykara, Can Sıkyıldız’ın rolleri paylaştığı, Barış Büyükyıldırım’ın müzikleri ile renklendirdiği oyun yarın saat 15.00’te sahnede olacak.

        ■ Yaşayan en önemli oyun yazarı kabul edilen Edward Bond’un oyunu Kırmızı Siyah ve Cahil, 11 Şubat Perşembe akşamı BitiyatroBisahne’de izlenebilir. Yaşama şansı hiç olmamış bir adamın, açgözlülüğün ve umutsuzluğun içine düşüşünü hem çarpıcı hem de komik sahnelerle anlatan oyunda, Laçin Ceylan, Fatih Dokgöz ve Fehmi Karaarslan aynı sahneyi paylaşıyor.

        ■ ikincikat, 2016 yapımlarının ilki Kabileler ile seyirciyle buluşuyor. Dünya çapında birçok ülkede kapalı gişe oynayan Kabileler / Tribes Türkiye’de ilk defa ikincikat’ta sahnelenecek. Nina Raine’in yazdığı, Sami Berat Marçalı’nın yönettiği oyun her perşembe ve cuma gecesi izlenebilir.

        ■ ‘Sanat Uzun Hayat Kısa’ sloganıyla 1 Şubat’ta sezonu karşılayan 28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları; yeni haftada seyircisini mizahla karşılayacak. Komedinin iki farklı örneğini sunan oyunlar, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda sahne alacak. Yeni haftanın ilk konuğu, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun, sezon boyunca seyirciden büyük beğeni toplayan oyunu Yaşamak Denen Bu Zahmetli İş olacak. 8 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.30’da sahne alacak oyun, sahne ışığı altında evlilik kurumunu masaya yatıracak. 9 Şubat Salı akşamı ise Semaver Kumpanya’nın yeni oyunu Cimri sahnede olacak.

        YEME-İÇME

        ■ Cihangir’de yeni açılan Yunan restoranı Greecology’nin Yunan ve Akdeniz mutfağının zeytinyağlıları ve deniz mahsullerinin başrolde olduğu mönüsünde risottolar, makarnalar ve mezeler dikkat çekiyor.

        ■ Cezayir’in yaratıcı mutfak ekibi, ‘bistronomi’ akımından feyz alarak; Akdeniz mutfağı lezzetlerini sunuyor. Yalın sunumlar ile lezzeti öne çıkarmayı hedefleyen ve hesaplı fiyatlarla kaliteyi buluşturan kış mönüsünde mevsimsel taze yeni lezzetler sizleri Cezayir’de bekliyor.

        ■ Son dönemde trend halini alan; yiyeceklerin besin değerlerini bozmadan yeni yemek pişirme sanatı olan Raw Food akımını, İstanbul Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek sertifika programında 3 modül ile yakından tanımak mümkün olacak. Raw Food akımı ilginizi çekiyorsa programa göz atabilirsiniz.

        ■ En orijinal tariflerin birbiriyle yarıştığı Yemek Şöleni organizasyonunda, bu yıl yöresel et yemekleri yarışacak. Engelli çocukların eğitimlerine destek olmak üzere, yarın The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek etkinliğin jüri üyeleri ünlü isimlerden oluşurken; zumba dans gösterisi, dikiş atölyesi ve beslenme semineri de yer alacak.

        SERGİ

        ■ Fransız heykel sanatçısı Buruno Catalano’nun seyahat eden insanlardan ilham alarak yarattığı Les Voyageurs heykel serisi, 29 Şubat’a kadar Detay Art Galeride sanatseverlerle buluşuyor. Heykel serisinde, seyahat eden bronz insan figürleri ve figürlerdeki eksik parçalar eserleri özel kılıyor ve figüratif heykelleri sürreal sanat eserlerine dönüştürüyor.

        ■ Ahşap malzeme üzerinden sanatsal üslubunu oluşturan Yücel Kale, Özgörü isimli sergisinde; cam, bakır gibi farklı malzemeleri ustalıkla kullanışı, denemeye ve yeniliğe açık, keşifçi yönünü gösteriyor. Sergide görme eylemini, kendine has şiirsel üslubu ile fantastik öğeler ve masallar üzerinden anlatım yolunu seçmesi, bakmak ve görmek arasındaki büyük farka dikkat çekiyor. Sergi 12 Mart 2016 tarihine kadar G-Art Galeri’de gezilebilir.

        ■ Galeri Işık, Feyziye Mektepleri Vakfı’nın özel sanat koleksiyonunu Işık Okulları’nın 130’uncu kuruluş yıldönümü anısına sanatseverlerle buluşturuyor. Burhan Doğançay’dan Süleyman Saim Tekcan’a, Devrim Erbil’e, İzzet Keribar’dan Adnan Çoker’e, Hüsamettin Koçan’a Türkiye’nin en değerli sanatçılarının eserlerinin yer aldığı koleksiyon, 9-28 Şubat tarihleri arasında izlenebilir.

        BAŞKA NE VAR?

        ■ Fransa Başkonsolosluğu’nda Amour LAB konseptiyle düzenlenen İstanbul’un aşk gecesi ‘Je t’aime/Seni Seviyorum’, 12 Şubat’ta Fransa Sarayı’nın tarihi ve romantik atmosferinde gerçekleşecek. Aşkın kimyasının ön planda olduğu; müzikten, sunulan ikramlara kadar afrodizyak detayların yer aldığı gecede ChocoLAB, FashionLAB, CoffeeLAB, MusicLAB, TasteLAB gibi konseptler yer alacak.

        ■ Zet.com tasarımcıları ikinci defa; bu kez Sevgililer Günü için Walter’s Coffee Roastery’de bir araya geliyor. Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan etkinlik, 7 Şubat Pazar günü gerçekleşecek.

        ■ İstanbul Modern Sinema, SİYAD işbirliğiyle, Türkiye’nin sanatsal üslubunu oluşturan Yücel Kale, Özgörü isimli sergisinde; cam, bakır gibi farklı malzemeleri ustalıkla kullanışı, denemeye ve yeniliğe açık, keşifçi yönünü gösteriyor. Sergide görme eylemini, kendine has şiirsel üslubu ile fantastik öğeler ve masallar üzerinden anlatım yolunu seçmesi, bakmak ve görmek arasındaki büyük farka dikkat çekiyor. Sergi 12 Mart 2016 tarihine kadar G-Art Galeri’de gezilebilir.

        ■ Galeri Işık, Feyziye Mektepleri Vakfı’nın özel sanat koleksiyonunu Işık Okulları’nın 130’uncu kuruluş yıldönümü anısına sanatseverlerle buluşturuyor. Burhan Doğançay’dan Süleyman Saim Tekcan’a, Devrim Erbil’e, İzzet Keribar’dan Adnan Çoker’e, Hüsamettin Koçan’a Türkiye’nin en değerli sanatçılarının eserlerinin yer aldığı koleksiyon, 9-28 Şubat tarihleri arasında izlenebilir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa