Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

Adana'nın Kozan ilçesinde maskeli 2 kişi hırsız gibi girdikleri evde emekli hademe Metin Karadağ'ı (51) boğazını keserek öldürdü. Maskeli katil zanlıları Karadağ'ın eşi 45 yaşındaki Fatma Karadağ'ı da etkisiz hale getirip kaçtı.

Mahmutlu Mahallesi'nde oturan ve 3 yıl önce hademe olarak çalıştığı okuldan emekli olan yaz aylarında da Antalya'da otellerde çalışan Metin Karadağ, dün akşam evinde, eşi Fatma ise damda yatmaya çıktı. Saat 23.00'de evin pencerelerindeki demir parmaklıklardan dama çıkan henüz kimlikleri tespit edilemeyen maskeli 2 kişi, Fatma Karadağ'ın boğazını sıkarak etkisiz hale getirdi. Karadağ korkudan bayılırken; maskeli 2 kişi aşağıya indi.

"BENİ ÖLDÜRÜYORLAR"

Ayak seslerine uyanan Metin Karadağ karşısında gördüğü ve kendisine bıçakla saldıran maskeli kişiler ile kavga ederken bir yandan da "Yetişin beni öldürüyorlar" diye bağırarak yardım istedi. Komşuları eve geldiklerinde 3 çocuk babası Karadağ'ı boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulup polise haber verdi. Baygın halde bulunan Fatma Karadağ, Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KATİLLER GÜVENLİK KAMERASINDA MI?

Görgü tanıkları maskeli 2 kişiyi okul yönüne kaçarken gördüklerini belirtirken, bölgedeki güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Maskeli saldırganların kavga sırasında yaralandığı sanılırken, kaçarken ellerini sildikleri bir bez parçası ile yolda kan izleri bulunup örnekler alındı.

KATİLLERİNİ TANIYOR MUYDU?

Polis, cinayetin hırsızlık mı yoksa başka bir nedenden mi işlendiğini araştırıyor. Öldürülen Karadağ'ın komşusu Abdullah Özer, polise verdiği ifadesinde, olaydan önce Karadağ ile birlikte çay içtiklerini belirterek, "Metin'in telefonu 5 kez ısrarla çaldı. Metin cevap vermek istemeyince, neden telefona bakmadığını sordum. Numarayı tanımadığını, onun için açmadığını söyledi" dedi. Bu ifade üzerine polis, Karadağ'ın cep telefonunu da incelemeye aldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ