Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Yarın Antalya'da okullar tatil mi? Antalya'da yarın okul var mı? Hangi ilçelerde yarın okullar tatil?
        • 1

          Antalya'da yarın okullar tatil mi sorusu, şehrin çeşitli ilçelerinde görülen yağmurun ardından bir kez daha gündem oldu. Şehir genelindeki milyonlarca ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi, Antalya'da okullar ve üniversiteler tatil olacak mı konusuyla ilgili araştırmalara hız verdi. Bu noktada, Valilik açıklaması beklenirken Antalya'da yağmurun etkisini iyice göstereceği ifade edildi. Peki, 31 Aralık Antalya'da yarın okullar tatil olacak mı, kar tatili açıklaması geldi mi? Ayrıntılar haberimizde.

        • 2

          BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

          Antalya Valiliği, yağış ve fırtına beklentisi nedeniyle Finike, Kemer ve Kumluca ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 30 Aralık Perşembe günü 1 günlüğüne ara verildiğini, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personele 1 günlük idari izin verildiğini bildirdi.

        • 3

          HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

          Antalya'nın 3 ilçesi haricinde diğer il ve ilçelerde okulların tatil olup olmadığı hakkında henüz valiliklerce bir açıklama yapılmadı.

        • 4

          Açıklama geldiği an haberimiz güncellenecektir.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa