Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran seçimleriyle Yalova milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti Altınova teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova’nın yeni milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalovalı cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce karşısında Recep Tayyip Erdoğan’ın ezici çoğunlukla birinci çıktığını hatırlatarak, “CHP’nin birinci sıra adayı da Altınovalı idi. Altınova’da AK Parti oyları düşer deniyordu. Ama vatandaşlarımız buna en iyi cevabı verdi. Altınova her zamanki gibi AK Parti’ye verdiği desteği sürdürerek söylentileri boşa çıkardı. Allah razı olsun” dedi.

        AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın’ın seçim çalışmaları sırasında kolunu kırdığını hatırlatan Meliha Akyol, “Artık bir de seçim gazimiz var. İşte böyle canını hiçe sayarak, AK Parti ve cumhurbaşkanımız için çalışan parti yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız sayesinde bu başarıları kazanıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa