Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Yalova Haberleri

YALOVA (AA) - Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Parıldar, Çiftlikköy ilçesinde kurulacak Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu.

Parıldar, İl Müdür Yardımcısı, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü ve Arazi Edindirme Şube Müdürü ile Çiftlikköy ilçesine bağlı Laledere ve Gacık köyleri sınırlarında kurulması planlanan Çiçekçilik OSB alanının ziyaret etti.

Parıldar ve beraberindekiler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca müteahhit firmaya yer teslimi yapılan OSB ile ilgili bilgi aldı.

Çiçekçilik OSB'de, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce toplulaştırma çalışmaları kapsamında harita çalışmalarının tamamlanarak, kadastro kontrollerinin yapıldığı ve tapu tescil işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri