Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Wolverhampton - Beşiktaş maçı CANLI YAYIN! - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkarken karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı golsüz noktalandı. Yedek kadronun ilk yarıda verdiği mücadele umut verir gibi gözükse de kabus ikinci yarıda başladı. İngiliz ekibinde 56'da oyuna giren Jota, 2 dakika sonra eşitliği bozdu: 1-0. Baskıya devam eden Wolves, 5 dakika sonra yine Jota ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. 67'de Dendoncker skoru üçlerken 69'da bir kez daha sahneye çıkan Jota, hat-trick yaparak skoru 4-0'a taşıdı. Kalan sürede başka gol olmazken mücadele 4-0 noktalandı.

        MAÇTAN DAKİKALAR

        3´üncü dakikada Cutrone´nin ceza sahası yayı üzerinden çektiği şutta top, kaleci Utku´da kaldı.

        21´inci dakikada Ruben Neves´in kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Utku kontrol etti.

        İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

        58´inci dakikada Wolverhampton öne geçti. Cutrone´nin topuk pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Neto´nun son çizgiden arka direğe yaptığı ortaya iyi yükselen Jota´nın kafa vuruşu kaleci Utku´nun müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-0.

        62´nci dakikada ev sahibi ekibin kullandığı köşe vuruşunda kaleci Utku´nun boşa çıkması sonucunda ceza sahası yayı üzerinde Kilman´ın topa dokunuşu direkten döndü.

        63´üncü dakikada Wolverhampton farkı 2´ye çıkardı. Dendoncker´in yaklaşık 30 metreden şutu kaleci Utku´nun dokunuşunun ardından direkten topa hareketlenen Jota´nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0.

        67´inci dakikada ev sahibi ekip skoru 3-0´a getirdi. Moutinho´nun sağ kanattan kullandığı kornere iyi yükselen Dendoncker´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 3-0.

        69´uncu dakikada Wolverhampton bir gol daha buldu. Buur, sağ kanatta kazandığı topla ceza sahası içerisine girdi. Oyuncunun arka direğe çıkardığı pasla buluşan Jota´nın tek vuruşunda top ağlara gitti: 4-0.

        76´ncı dakikada Vinagre´nin sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Otasowie´nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak dışarı çıktı.

        MAÇTAN NOTLAR...

        DEPLASMANDA YİNE KÖTÜ SONUÇ

        Beşiktaş, Avrupa'daki deplasman maçlarında son dönemdeki kötü performansına yine engel olamadı.

        Siyah-beyazlı ekip, Avrupa'daki son 8 dış saha maçında 5. yenilgisini aldı. Bu periyotta sadece geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg'u Norveç'te 3-2 mağlup edenBeşiktaş, 2 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı.

        Son 8 deplasman maçında 9 gol atabilen siyah-beyazlılar, kalesinde ise 19 gol gördü.

        SON 7 MAÇTA TEK GALİBİYET

        Beşiktaş, son 7 Avrupa maçında sadece bir kez kazanabildi.

        Bu sezon sahasında Slovan Bratislava'yı 2-1 yenen siyah-beyazlı ekip, geçen sezonki UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde ise Malmö'ye 1-0 yenilmişti.Beşiktaş, söz konusu periyotta bu sezon Slovan Bratislava'a 4-2, Wolverhampton'a 1-0 ve 4-2, Braga'ya ise 2-1 ve 3-1'lik sonuçlarla mağlup oldu.

        AVRUPA'DA KÖTÜ SAVUNMA

        Siyah-beyazlı takım, bu sezonki Avrupa mücadelesinde savunmada kötü performans sergiledi.

        Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki 6 maçta kalesinde 15 gol gördü. Siyah-beyazlı ekip, rakip fileleri ise 6 kez havalandırabildi.

        AVCI´DAN GENÇLİK AŞISI

        Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton karşısına genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile çıktı. Avcı, bu deplasmanda 18 yaşındaki Erdoğan Kaya ve Kerem Kalafat ile birlikte 19 yaşındaki Erdem Seçgin´e forma verdi. Genç oyuncu Kerem Kalafat, ilk defa siyah-beyazlı formayı giydi.

        ÇARŞI TAKIMINI DESTEKLEDİ

        Beşiktaş´ın taraftar grubu Çarşı, takımını bu deplasmanda yalnız bırakmadı. Londra´dan otobüslerle gelen 200 kadar taraftar, maç boyunca takımını destekledi.

        BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

        Beşiktaş´ın İngiltere kafilesinde Erdal Torunoğulları liderliğinde 4 yönetici de yer alırken, yönetimtakımı bu deplasmanda yalnız bırakmadı

        YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

        Wolverhampton-Beşiktaş maçında 300 özel güvenlik görevlisi, yoğun güvenlik önlemi alarak karşılaşmada olumsuz bir durum yaşanmaması adına hazır bulundu. Özellikle Beşiktaş tribünlerinde önlem alan güvenlik görevlileri, özel arama yaptı.

        STAT: Molineux

        HAKEMLER: Andris Treimanis, Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonnikovs

        WOLVERHAMPTON: Ruddy, Bennett, Coady, Kilman, Buur, Vinagre, Dendoncker (Dk. 73 Otasowie), Neves (Dk. 56 Jota), Moutinho (Dk. 70 Perry), Neto, Cutrone

        BEŞİKTAŞ: Utku, Kerem (Dk. 76 Roco), Necip, Erdoğan, Rebocho, Erdem, Oğuzhan, Lens (Dk. 81 Diaby), Güven (Dk. 64 Elneny), Boyd, Umut

        GOLLER: Dk. 58, 64, 69 Jota, Dk. 67 Dendoncker (Wolverhampton)

        SARI KARTLAR: Kilman (Wolverhampton) - Necip (Beşiktaş)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa