Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Ünlüler büyük aşkı izledi

        Ay Yapım ile Med Yapım'ın yapımcısı olduğu 'Şampiyon'da başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan'ın paylaşırken filmi Ahmet Katıksız yönetti. Katıksız'ın aynı zamanda Serkan Yörük ile birlikte senaryosunu yazdığı 'Şampiyon', gösterime 7 Aralık'ta girecek.

        Alperen Duymaz, Aras Bulut İynemli, Aytaç Şaşmaz, Aytaç Uşun, Barış Falay, Berkay Ateş, Birkan Sokullu, Boncuk Yılmaz, Burak Deniz, Burak Yamantürk, Burcu Biricik, Cansu Tosun, Cem Davran, Cem Uslu, Duygu Sarışın, Ece Binay, Elçin Sangu, Emre Yetkin, Engin Akyürek, Erkan Kolçak Köstendil, Fatih Artman, Gökşen Ateş, Hande Doğandemir, Hazal Filiz Küçükköse, Hülya Avşar, İlayda Alişan, İrem Altuğ, İsmail Ege Şaşmaz, Kaan Taşaner, Kaan Urgancıoğlu, Kadir Çermik, Kıvanç Tatlıtuğ, Mahsun Kırmızıgül, Metin Akdülger, Mustafa Kırantepe, Naz Elmas, Nebahat Çehre, Necip Memili, Nesrin Cevadzade, Onur Saylak, Onur Tuna, Özge Özpirinçci, Rıza Kocaoğlu, Şenay Gürler, Şevval Sam, Yağmur Ünal, Yıldıray Şahinler...

        Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokeyi Halis Karataş ile eşi Begüm Atman Karataş arasındaki aşkın gerçek hikâyesini beyaz perdeye taşıyan 'Şampiyon'un galasına katılan çok sayıda ünlü isim oldukça duygulu anlar yaşadı.

        Halis Karataş ve hayatını 4 yıl önce kaybeden Begüm Atman Karataş'ın kardeşleri Lale Atman ile Esra Atman, duygularını şöyle ifade etti; "Ailemizin hem gurur verici hem hüzünlü hikâyesine tanık olduğunuz için çok teşekkür ederim."

        Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot'un en sevdiği insan Begüm Atman'ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye 'Şampiyon'. Sivas'ın köyünden, İstanbul'a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş'ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot'la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis'in beklentisinin çok üstündedir. İkisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm'ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur; koca bir topluma umut olurlar. 1990'ların ortaları. Türkiye'nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler. En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş'tır.

        Halis Karataş - Begüm Atman Karataş

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa