Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlü rapçi Ceza: Gerçeği bildiğim halde gözlerim seni aradı - Magazin haberleri

        Ünlü Rapçi Ceza ve Ayben'in babası Danyal Özçalkan, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 'Ceza' lakaplı rapçi Bilgin Özçalkan, "Acı günlerden birini yaşıyorum. Bundan sonra hayat farklı olacak, bu acıyı yaşayanlar daha iyi bilir. Herkese sabır diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        "DÜN GECE SENSİZ İLK KONSERİMİ VERDİM"

        Babasının vefatı sonrası ilk konserine çıkan Ceza, Twitter hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. "Dün gece sensiz ilk konserimi verdim" diyen Ceza, "Dün gece sensiz ilk konserimi verdim... Senin en sevdiğin şarkıları söylerken sanki oradaydın ve beni dinliyordun. Gerçeği bildiğim halde gözlerim seni aradı. Ruhun şad, mekanın cennet olsun babam..." ifadelerini kullandı. Ünlü rapçinin paylaşımın ardından takipçilerinden destek mesajı yağdı.

        REKLAM

        "ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

        Ceza, babasının vefat haberini sosyal medya hesabından, "Büyük Beşiktaşlım, babam 'Danyal Özçalkan' dün gece hakkın rahmetine kavuştu. Acımız çok büyük ve daha fazla yazamıyorum... Cenaze bugün ikindi namazından sonra Üsküdar Çinili Camii'nden kalkacaktır... Tüm dostlara..." sözleriyle duyurmuştu.

        SAGOPA'DAN CEZA'YA BAŞSAĞLIĞI

        Yakın çevresi acı gününde Ceza'yı yalnız bırakmazken, uzun zamandır küs olduğu eski arkadaşı rapçi Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı gelmişti.

        'Sagopa Kajmer' lakaplı rapçi Yunus Özyavuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba. Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum" ifadelerine yer vermişti.

        REKLAM

        "O DA SENİ SEVERDİ"

        Ceza, bu mesaja kayıtsız kalmamıştı. Ünlü rapçi, "Sağ ol Yunus. Hayat işte. O da seni severdi... Mekanı cennet olsun" şeklinde yanıt vermişti.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa