Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ünlü oyuncu Oral Özer'in yaralandığı bar saldırısının görüntüleri ortaya çıktı

        İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan bir bara önceki gece silahlı saldırı düzenlendi. Olay sırasında barda bulunan ünlü oyuncu Oral Özer'in de aralarında bulunduğu iki kişi yaralandı. Özer'in çıkan tartışmada hastanelik oluncaya kadar dövüldüğü iddia edilmişti. Bara düzenlenen silahlı saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahsın elinde silahla barı taradığı görülüyor.

        Öte yandan, Özer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Dün gece müşterisi olduğum mekan kurşunlandı ve ben üzerinden bir dakika geçmeden ölesiye darp edildim. Suçsuz, sebepsiz" ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin barıngüvenlik kamera kayıtlarını incelemesi sonucu 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

        ARAÇ SÜRTÜŞMESİ İDDİASI

        Trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştıkları kişilerin belirtilen adrestekibarda çalıştıklarını öğrenen şüphelilerin iş yerine gelerek çalışanlarla yine tartıştığı, daha sonra olay yerinden otomobille ayrılan şüphelilerin bir süre sonra tekrar aynı baragelerek ateş açtığı iddia edilmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa