Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kız Kardeş 15. bölüm tek parça izle! 7 Haziran 2022 Salı Kanal D Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle
        • 1

          Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz'ün oturduğu Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş 15. bölümü ile seyirciyle buluştu. Diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için haberimizde Üç Kız Kardeş 15. bölüm kesintisiz izleme sayfasını paylaştık. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm izleme linki...

        • 2

          ÜÇ KIZ KARDEŞ 15. BÖLÜM İZLE!

          Üç Kız Kardeş 15. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Aşağıdaki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

          https://www.kanald.com.tr/uc-kiz-kardes/bolumler/uc-kiz-kardes-son-bolum

        • 3

          ÜÇ KIZ KARDEŞ 15. SON BÖLÜM ÖZETİ

          Somer ve Türkan'dan Romantik Anlar!

          Somer ve Türkan artık daha çok yakınlaşmıştır. Rüçhan bu duruma bozulsa da artık karşısında kendinden emin bir Türkan bulacaktır.

        • 4

          Rüçhan İntikam Peşinde!

          İntikam peşinde olan Rüçhan kontrolden çıkmıştır. Türkan ve Somer'in birlikte olmasını kendine yediremez. Hedefte önce Mine vardır. Merdivenlerden düşen Mine yaralanmıştır. Aynı zamanda Sadık ve Nesrin de Dönüş ile ilgili sır yüzünden Rüçhan'ın tehditleriyle karşı karşıya kalır. Sadık ve Türkan'ı ise zor bir karar beklemektedir.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa