Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin TV'de ilk kez! Ne Olacak Halim filmi konusu ve oyuncuları: Ne Olacak Halim filmi konusu nedir, oyuncuları kim?
        • 1

          Başrollerini Emre Altuğ ve Algı Eke'nin paylaştığı Ne Olacak Halim filmi televizyon ekranlarıda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Zengin oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile Ne Olacak Halim filmi Romantik komedi türünde kaleme alınmıştır. Peki, "Ne Olacak Halim filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Olacak Halim filmi ne zaman çekildi?" İşte detaylar...

        • 2

          NE OLACAK HALİM KONUSU NEDİR?

          Çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesiyle çocuklara düşman olan ünlü sunucu Halim Pekyaman, playboy hayatı yaşayarak günlerini geçirir. Halim'in hayatı, bir gün yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşmasıyla alt üst olur. Toplum tarafından linç edilip çocuk düşmanı ilan edilen Halim, kanaldan da kouvulur. Biraz uzaklaşmak isteyen Halim, çareyi yıllar önce yatırım amacıyla aldığı Kuşadası'ndaki yazlık eve gitmekte bulur. Burada onun yolu, kocası tarafından terk edilen ve dört çocuğu ile hayat mücadelesi veren Melek ile kesişir. Melek'e aşık olan Halim, kaderin cilvesiyle Melek'in çocuklarına bakıcılık yapmak zorunda kalır.

        • 3

          NE OLACAK HALİM OYUNCULARI KİMLER?

          Emre Altuğ

          Algı Eke

          Lemi Filozof

          Selen Domaç

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa