Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Ünsal: Kazandığım parayı tiyatroya yatırdım
        • 1

          Oyuncu Tuba Ünsal, Ayşe Kulin'in 'Adı Aylin' adlı romanını sahneye uyarlamış, galanın ardından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 4 milyon TL'ye mal olan oyun, daha sonra senaryo revizyonu için gösterimini erteleme kararı almıştı.

        • 2

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Önceki gün katıldığı bir davette objektiflere yansıyan Ünsal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tuba Ünsal, kredi çekerek tiyatro oyunu için bütçe sağladığı yönünde çıkan haberleri doğruladı.

        • 3

          "İNSANLAR BANA DELİ GÖZÜYLE BAKTI"

          40 yaşındaki oyuncu, "Evet bunu yaptım. Ben profesyonel bir iş kadınıyım. Yaklaşık 8 yıldır kendi yapım şirketinde film yapıyorum, tiyatro yapıyorum. Oynadığım çoğu projenin yapımcısıyım. Ben tiyatrodan kazandığım parayı da yine tiyatroya yatırdım. İnsanlar bana bu yüzden deli gözüyle baktı. Ama bu benim mutlu olduğum şeylerden bir tanesi." dedi.

        • 4

          "SADECE PARA KAZANMAK İÇİN DİZİ YAPMASALAR KEŞKE"

          Tuba Ünsal, ayrıca genç oyuncuların tiyatroya yönelmesiyle ilgili de düşüncelerini dile getirdi. Ünsal, "Bunu her zaman kendim tiyatro oyunumu yaparken de desteklemeye çalışıyorum. Oyuncuların sadece varlık gösterecekleri alanlar diziler değil. Sadece para kazanmak için dizi yapmasalar keşke." dedi.

        • 5

          "İNSANLARIN NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMURUMDA DEĞİL"

          Geçtiğimiz günlerde dindar bir aileden geldiğini söyleyen Ünsal, gazetecilerin "Sosyal medyada ‘Namaz kıldığımı söylemeye çekinirdim' sözleriniz nasıl tepki aldı?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

          Kötü olduğumda maneviyatımı güçlendirmek için böyle bir şey yaptığımı söyledim. Ve binlerce mesaj aldım, 'Ben de namaz kılıyorum. Arkadaşlarıma söylemekten çekiniyordum. Tuba Ünsal söylüyorsa ben de arkadaşlarıma söyleyeceğim.' diye Bu açıklamada bir problem görmüyorum. Fransa'daki arkadaşım kiliseye gidip dua edebiliyorsa, ben de bunu açıklamaktan neden çekineyim. İnsanların da ne düşündüğü umurumda değil.

        • 6

          "KÜÇÜKKEN ÇOK DİNDAR BİR AİLENİN PARÇASIYDIM"

          Öte yandan bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu, "Küçükken çok dindar bir ailenin parçasıydım. Babaannem kara çarşaflı bir Müslüman idi. Babaannem Sare'yle müthiş bir ilişkim vardı. Kızıma onun adını koyarken dua ettim, ruhu ona üflensin onun gibi merhametli biri olsun diye. Onun sayesinde namaz kılmayı, dua okumayı ve ibadet etmeyi öğrenmiştim. Sonra dinin modern toplumdaki tabuları ve üzerindeki baskıyla bir anda kendimi meditasyon yaparken, anlamadığım dilde Sanskritçe mantralar dinlerken buldum. Sonra aslında 'kolektif dua' diye bir şey olduğunu keşfettim, yani bu topraklarda herkesin ortak ettiği duanın titreşiminin mucizelerini gördüm." demişti.

        • 7

          "TEKRAR DUA ETMEYE BAŞLADIM"

          Tuba Ünsal, namaz kılmaya ve dua etmeye yeniden başladığını belirterek, "Şimdi tekrar dua etmeye başladım. Sabah namazına da başladım. Secde etmenin kan akışıyla birlikte hipofiz bezi üzerinde müthiş olumlu bir etkisi var." demişti.

        • 8

          Ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

          Yogadaki baslasan pozu ve secde etmek aynı etkiyi yaratıyor. İkisinin de kelime karşılığı "Boyun eğmek, teslim olmak." Dini vecibeleri yerine getirmek için bütüncül bir hayat değişimine giremiyorsam da kendime iyi geleni seçmekte özgürüm.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa