Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Son dakika: Trump'tan sıradaki başkanlık düellosuyla ilgili flaş karar! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası çalışanları, 15 Ekim’deki başkanlık münazarasının 22’sine, 22 Ekim’deki münazaranın 29’una ertelenmesini teklif etti.

        Öte yandan ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın kampanya ekibinin, ABD Başkanı Trump´ın kampanya ekibinin tartışma tarihlerinin ertelenmesi teklifini reddettiği duyuruldu.

        ABD Başkanlık Tartışmaları Komisyonu, Trump ve Biden arasında yapılması planlanan tartışmanın ikinci raundunu 'sanal' olarak gerçekleştirme önerisinde bulundu.

        ABD Başkanı Donald Trump, bu öneriyi reddederek tartışmayı yüz yüze yapmak istediğini söyledi. Trump'ın kampanya ekibi, kalan iki raundun 22 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleşmesi teklifinde bulunurken, Biden'ın kampanya ekibi bu teklifi kabul etmediklerini ifade etti.

        TRUMP SANAL ORTAMDA OLURSA KATILMAM DEMİŞTİ

        ABD Başkanı Donald Trump, sanal ortamda yapılacağı duyurulan bir sonraki başkanlık münazarasına katılmayacağını duyurmuştu. Trump, münazaranın sanal ortamda yapılmasının kendisi için kabul edilemez olduğunu belirtti.

        ABD'de ilk başkanlık münazarasına kaos damgası!
        Haberi Görüntüle

        Başkanlık Münazaraları Komisyonu, 15 Ekim'de yapılacak ikinci münazaranın herkesin sağlığını korumak için sanal ortamda yapılması kararını almıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa