Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor - Konyaspor maçının yazar yorumları - Trabzonspor Haberleri
        • 1

          CEMAL ERSEN: Atamıyorsan yemeyeceksin. Trabzonspor ikisini de yapamıyor. Dolayısıyla üzülüyor, üzüyor. Maçı son 15 dakikaka on kişi kalmış rakibe karşı kazanamıyorsan, sorarlar; hangi maçı lehine çevireceksin? Abdullah Avcı’ya sorum; “Bu takım oyunu nasıl kontrol altına alacak? İki farklı öne geçmişken beraberliğe razı olmak nasıl bir duygu?”

        • 2

          Ben sonradan giren oyuncuların katkısı olmadığını düşünüyorum. Beklentiyi karşılayan yok. Yazık. Önce Şampiyonlar Ligi, sonra UEFA Avrupa Ligi, ardından Süper Lig. Giderek yitiriyor eldekilerini. En güvendiğin oyuncular nerede hocam? Ömür geri gidiyor, kızamıyorum. Trezeguet doğru yerde mi? Umut bu takımın golcüsü mü? Forvet diye aldığın Gomez nerede? Eee sormayalım mı hocam?

        • 3

          REHA KAPSAL: Geçen sene 0-0 ve 1-0 öne geçtiğinde skoru koruyup oyunu kontrol eden Trabzonspor'un yerine 2-0 öne geçtiği maçta skoru ve oyunu koruyamayan, dengesiz oynayan bir takıma dönüştü bordo-mavililer. Trabzonspor geçen yıla göre kadro değişimi yaşadı.

        • 4

          Onları şampiyonluğa götüren güçlü ve sürdürülebilir oyun, bir an önce yeni kurulan bu kadroya da taktiksel anlamda 'kodlanmalı'. Süreç sıkıntılı ve zaman alabilir. Çalışıp ve gelişmek için en uygun zaman da Dünya Kupası arasıdır.

        • 5

          BÜLENT TİMURLENK: James Harden'ın NBA'de Houston Rockets'ta sazı eline alıp üçlük yağdırdığı sezonlar gibi, Bakasetas'ın uzaktan şutları dışında ev sahibinin hücum opsiyonu kalmadı.

        • 6

          Yusuf Erdoğan ve Djaniny de katkı vermeyince, 54'te 2-2'yi bulmuş Konyaspor, son 18 dakika 10 kişi oynadığı deplasmandan hak ettiği bir puanı aldı. Son şampiyon için bu yarışta büyük kayıp ve 2-0'da takımı maç bitti sanan Avcı için de büyük ders…

        • 7

          YUNUS EMRE SEL: Bence eldeki imkanlarla doğru bir kadro değildi ilk 11. Değildi zira beklerin, özellikle sağ bekin zaafları belliyken, rakibin hem göbek hem kenar oyuncularının baskınlığı ve dinamizmi malumken bu oyunu tutmaya çabalamak, "Belkilerle" izah edilmişti belli ki.

        • 8

          Oyun değil ama skor olarak Trabzonspor istediğini almışken, oyunun coşku istediği anlarda, yapmayacağı, kadrosunun uygun bile olmadığı bir oyuna dönüşünü de belkilerle açıklayabiliriz. Oyun değil, zira Bakasetas'ın tüm hırsına rağmen bir oyun organizatörü olma çabalarını sürekli bencilliğiyle itişi ön alandaki bütün organize olma çabalarını baltalıyordu. Buna kutu golcüsü Gomez'in etkisizliğini ve Bartra'nın varla yok arası oyununu da eklediğimizde elde kalan malum.

        • 9

          ENGİN KEHALE: Son yarım saat Abdullah Avcı’nın farklı riskler aldığı, Karadeniz ekibi pozisyon bulsa bile oyunun kontrolünün yeşil beyazlı ekibe geçtiği bir bölüm oldu. Maç sonu puanlar paylaşılırken Trabzonspor adına kaçan üç puan, Dünya Kupası öncesi ritim bulmak ve hedeften kopmamak adına şüphesiz büyük bir darbe...

        • 10

          NİHAT KAHVECİ: Zirveden Konferans ligine gidiyorsun. İçerde oynadığın maçta 2-0'dan 2-2'ye geliyorsun. Bu bir hayal kırıklığı. Nasıl dönüşleri konuşuyorsak bunu da konuşacağız. Bunun artık mazereti kalmıyor.

        • 11

          OGÜN TEMİZKANOĞLU: Maçtan önce şampiyonluk için taraftara ihtiyacımız var dedi. Geçen seneki oyun yok. Mağlup duruma düşse de bir güven vardı taraftarda ama bu sene öyle bir şey yok. Bu sene kazandıkları maçları da taraftarı tatmin etmedi.

        • 12

          NECATİ ATEŞ: Kopma yok ama eğer Fenerbahçe maçını kazanırsa sıkıntı olabilir. Trabzonspor doğru oyunu kısım kısım oynadı. 2-2 olduktan sonra Trabzonspor kaos futbolu oynamaya başladı. Giren oyuncular hiçbir katkı sağlamadı.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa