Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon yerel basınından Fenerbahçe maçı başlıkları - Trabzonspor Haberleri
        • 4

          Karadeniz'den Günebakış gazetesi, "8 yıllık hasret bitti, Fener söndü. Büyüksün Trabzon." başlığına yer vererek, Trabzonspor'un derbiden başı dik çıktığını yazdı.

        • 5

          Taka Gazetesi, "Bol Sosalu çok tatlı." başlığıyla, karşılaşmanın ikinci golünü atan takımın yeni kaptanı Arjantinli oyuncu Jose Sosa'nın performansına vurgu yaparak, "Kaptan dümene geçti, Trabzonspor'u Fenerbahçe karşısında 18 maç sonra Akyazı'da zafere taşıdı." ifadelerini kullandı.

        • 6

          Karadeniz'de Son Nokta gazetesi de ilk sayfasında, "Eze eze gelen zafer." başlığıyla çıkarken, "Önce Galatasaray, sonra Fener, aslında İstanbul'a mesaj çok net. Bundan sonra size uyku yok!" şeklindeki görüşler aktarıldı.

        • 7

          Kuzey Ekspres Gazetesi ise ilk sayfasında, "Fener'i ezdik geçtik." başlığının ardından, "Akyazı'yı Fener'e dar ettik. Fenerbahçe'yi sahadan sildik. 8-1 bitecek maçı Novak ve Sosa'nın muhteşem golleriyle 2-1 kazandık." ifadelerine yer verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa