Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya ve Avrupa şampiyonu AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi, mezun olduğu ilkokulunu ziyaret etti. Araklı Muhittin ÖztürkSaffet Çebi ilkokulu öğrencilerinin yoğun ilgisi şampiyonu mutlu etti.

        AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi’yi okullarında görmekten son derece mutlu olduklarını söyleyen okul müdürü Mehmet Çebi ”Selçuk okulumuzun yetiştirdiği dünyaca ünlü bir sporcu. Öğrencilerimizi motive etmek için zaman zaman onun adını kullanıyoruz. Okulumuza her zaman yardımcı oluyor. Mezun olduğu okulunu unutmaması bizi ayrıca mutlu ediyor. İnşallah çıktığı yolda başarılı olur. Türkiye’nin bu başarılı gençlere siyasettede ihtiyacı var” dedi.

        AK Parti Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi ise yaptığı açıklamada ”Planlı programlı bir ziyaret değildi. Mezarları ziyaret edip cuma namazını kıldıktan sonra uğrayıp hatırlarını sorayım dedim. Bu çocuklar için gece gündüz çalışmalıyız. Hepsinin gözlerinde ışık var” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa