Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) ile İŞKUR arasında, sektörlerin talepleri doğrultusunda nitelikli iş gücü yetiştirilmesi amacıyla mesleki eğitim kursları açılması için iş birliği yapılacak.

        TESOB'dan yapılan açıklamaya göre, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba ve Şube Müdürü Nurettin Karal, TESOB Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi, mesleki eğitim kurslarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

        Kara, birçok sektörün nitelikli iş gücüne ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

        "Nitelikli iş gücü yetiştirilmesine yönelik çalışmaların arttırılması gerektiği ile ilgili üyelerimizden talepler alıyoruz. TESOB olarak başta hizmet sektörü olmak üzere nitelikli iş gücü ile ilgili bugüne kadar birçok proje yürüttük ve bu projelerimize devam edeceğiz. İŞKUR yetkililerimizle de Karadeniz Teknik Üniversitemizin de içinde olacağı mesleki eğitim kurslarının hangi sektörlerde açılması gerektiğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız üyelerimizin nitelikli personel ihtiyacını karşılayacak çalışmalarımızı sürdürmektir."

        İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba da mesleki eğitim kurslarına önem verdiklerini, TESOB ile ortak çalışma yapmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa