Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TCSG-95 Sahil Güvenlik Botu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Trabzon'da vatandaşların ziyaretine açıldı.

        Ortahisar ilçesindeki Faroz Limanı'na demirleyen gemiyi ziyaret için gelen vatandaşlara, görevliler tarafından bilgi verildi.

        Ailesiyle gemiyi ziyarete gelen Ersel Özkılıç, AA muhabirine, çok memnun kaldıklarını belirterek, "Özellikle bu gemi için geldik. Anlatan arkadaş da gerçekten çok bilgi verdi bize. Çok memnun kaldık. Birçok merakımızı giderdi." dedi.

        Ersin Yıldırım da gemiyi çok beğendiklerini vurgulayarak, "Personel çok iyi. Çok güzel silah tesisatları var. Çocuklarla gezmeye geldik. Çocuklar sever böyle şeyler. Sorular sordular komutan arkadaşlara. Onlar da sağ olsunlar, güzel cevaplar verdiler. Tekrar gururlandık. Teşekkür ederiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa