Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKANKURUM, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Trabzon’da ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ kapsamında katıldığı AK Parti İl Teşkilatı’nın programının ardından, kentte yapımı süren projeleri yerinde inceledi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çarşıbaşı ilçesinde yapımı tamamlaman millet bahçesinin açılış törenine katılan Bakan Kurum, AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen programda sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

        ‘AK PARTİMİZ DEMOKRASİNİN VE KÜRESEL ADALETİN DE TEMSİLCİSİDİR’

        Kurum, “Şimdi buradan yine söz veriyoruz. İnşallah deprem bölgesinde; yıl sonuna kadar evine girmeyen kimseyi bırakmayacağız, yuvasına kavuşmayan tek bir kardeşimizi bırakmayana kadar gece- gündüz koşturmaya devam edeceğiz. AK Partimiz sadece yeni yuvaların, muhteşem eserlerin, milli kalkınmanın değil aynı zamanda demokrasinin ve küresel adaletin de temsilcisidir. Neredeyse çeyrek asırdır çözülmez denilen nice sorunları çözen bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
        Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa