Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tozluyaka neden final yapıyor? Tozluyaka bitti mi? Tozlu yaka final sebebi nedir, yeni sezon olacak mı? Tozlu yaka son bölümde neler olacak?
        • 1

          Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan ve başrollerinde Emre Kınay ile Dolunay Soysert'in yer aldığı Tozluyaka, final bölümüyle son kez izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte, Tozluyaka'nın final bölümünün özeti...

        • 2

          TOZLUYAKA FİNAL Mİ YAPIYOR?

          Gazeteci Birsen Altuntaş, Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Tozluyaka'nın 26. bölümüyle izleyicilere veda edeceğini açıklamıştı.

          Bu akşam final bölümü yayınlanacak olan dizinin reytinglerinin düştüğü ve bu yüzden de final kararı aldığı belirtiliyor.

        • 3

          TOZLUYAKA SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

          Artık herkes her şeyi öğrenmiştir. Çağrı içim büyük bir yıkımdır bu ve annesini asla affetmeye niyeti yoktur. En büyük destekçisi Zeyno’dur.

          Kenan ise yaptıklarını ne kadar inkar etse de karşısındadır herkes. Kaybediyordur ve bu durum onun içindeki gerçek kötüyü çıkarmasına sebep olur. Savaşı başlatır.

          Berk ve Ali arasındaki kavga da Berk’in kendisiyle ilgili en büyük gerçekle yüzleşmesini sağlar.

        • 4

          Yalnızlık! Etrafında kimse kalmadığında acısıyla yüzleşir ve varlığının herkese zarar verdiğini düşünür. Sona adım adım ilerliyordur.

          Öfkesinin boyutu büyür Kenan’ın. Nesrin’in bile saf değiştirmesi onun için son damladır. Derya, Önder ve tüm mahalleye karşı gücünü gösterecektir. Kılıçlar çekilir…

          Ama sonu kanlı bitecektir. Bir cinayet ve bir katil daha. Bu defa kim ölecektir?

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa